Enter your keyword

Farah Lee selamat lahirkan anak perempuan

Assalamualaikum & Hello! 

Tadi scroll timeline kat Facebook, and terbaca status Farah Lee yang selamat melahirkan anak perempuan .


2 month lately, ada my few friends dah ada lahirkan anak. Nadia Farahida the blogger pon selamat lahirkan Bunga. hehe. 

kawan-kawan kita yang baru kahwin tu, silalar ikut jejak langkah diorang. Hehe :)


19 comments:

  1. Tahniah kat farah lee dan ally iskandar :)

    ReplyDelete
  2. Wah. congrats to her. Mesti anak dia comel kan.
    Singgah dan menabung kat korea on sale.

    Jemput singgah http://tieysmilez.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hehehe iday tak lama lagi dah tu :D

    ReplyDelete
  4. tahniah buat kak farah lee. lahir lagi seorang mujahidah :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..

    saya singgah sini dari blog mialiana.. :)
    done follow sini.. #541
    jemput singgah : Hikayat Budak Pening

    ReplyDelete
  6. Anak diaorg mesti mata sepet macam farah..comellllll

    Salam Perkenalan ^__^
    http://inikisahaku-hairani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan salam singgah bw di sini dari blog Mialiana..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah seronok, tumpang syukur alhamduliilah :)

    ReplyDelete
  9. singgah sini dari segmen mialiana <3
    Mind Meld

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen url blog kak mia.
    Jom singgah blog mommy Irra => irrayyan.com
    done follow sini ^^
    tahniah Farah Lee

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen "Senarai URL blog Mia Liana

    jemput singgah blog Wawa - KLIK

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

My Blog List