Enter your keyword

Caption Instagram pon nak tiru?

Dunia blog ni ada je yang jenis suka copy paste entry, copy kemudian edit, copy dan langsung tak credit dekat tuan post. Macam-macam ragam ada. Kadang-kadang iday tak faham, kenape nak copy? Kenapa tak tulis ikut rasa hati, tak perlu nak cuba jadi macam orang lain dan just be yourself. 

Eh, dah kenapa tiba-tiba jadi pakar motivasi nasihat kat orang? Hahaha

Sebenarnya, ada ingat macam entry blog je orang tiru. Caption kat Instagram pon ada orang tiru. Hahahaha


credit gambar : Instgram Jofliam

Kenal husband Cik Epal? Jo yang sekarang aktif dengan forex, siap buat kelas untuk sesiapa yang berminat. Guna hashtag #forezmudahbyjo

Nak dijadikan, for those yang aktif dekat twitter mesti perasan ada anak-anak muda remaja sekarang suka screenshot and upload gambar Cik Epal dan suami dari akaun Instagram suami Cik Epal iaitu Jo. Sebab Jo punya caption dekat Instagram tu sweet. So, jadi lah #relationshipgoals para anak remaja ni. Hehehe

Ayat caption jenis sampai tadi very romantik. Contohnya macam ni:




Tapi nak dijadikan cerita, ada yang upload instagram tiru sebijik dari Instagram Jo. Hahaha 



Hahaha, comel je tiru caption, kot ye pon letak la credit kan. Hehehe Jo pon tak marah, just perli je. Haha Kelakar pulak. :)

Bagus Jo tak tag or mention nama dekat Instagram tu, kalau tak popular la japg, ada la keyboard warrior datang singgah kondem. Hehehe

Tapi caption Jo kat intagram memang win la kan. Hehehe 




4 comments:

  1. KESIANNYA YANG MENIRU TU,HAHAHHA

    ReplyDelete
  2. memang win la ayat bro jo. suka baca dia punya caption. so sweet gituh. tu la banyak nak copy. XD

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHAH malu gilaaa kalau caught up cemtu kahkah.
    Kesian nya diorang alahai cuba lah buat ayat sendiri je kan hihihi

    ReplyDelete
  4. Kita suka baca caption si Jo ni. Kemain comel lagi. Tapi tula , yang tiru. Alahaiiiih. Sedihhhh.

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List