Enter your keyword

Ephyra Skin Bar Hilangkan Parut Jerawat dan Rawat Kulit Kusam

Salam Ramadhan :)

Hari ni dah Jumaat, seronok la tu. Hehehe 

Okay, kan iday pernah cerita before ni yang iday pergi Pulau Perhentian and seronok dapat snorkeling siap berenang dengan shark. Masa tu iday tak pakai apa-apa produk yang melindungi iday dari sinar matahari. Sebab malas kot. Hahahah teruk perangai. So, akibatnya, muka iday burn teruk and kusam gelap and berjerawat. Huhu


Gambar bawah ni, cubaan nak tutup jerawat dekat area dagu. Hahaha




Ni pulak gambar masa petang. Bayangkan dari tengahari aku sedap berenang dengan matahari tegak atas kepala. Hahaha Masa ni fikir, nasib baik aku dah kahwin je. Hahaha



Tapi serius serabut taw fikir macam mana nak bagi kulit okay balik sebab kulit sunburn and jerawat2 degil susah nak hilang cepat-cepat. Dahla nak masuk office ni. Hahahaha

Macam mna nak Parut Jerawat dan Rawat Kulit Kusam ni?


Then, iday baru ingat yang iday baru beli Epyra Skin Bar, yang kawan iday ada recommend untuk kulit kusam iday. Before ni memang iday ada masalah kulit yang nampak tak bermaya dan kusam. So, alang-alang baik pakai terus untuk cerahkan kulit and hilangkan parut jerawat. Hehehehe



Iday ada baca flyers tentang produk Ephyra Skin Bar ni and rupanya Ephyra ada 8 jenis bahan utama yang bagus untuk kulit iaitu :

+ Kolagen : Menyokong ketahanan fizikal and keanjalan kulit
+ Glyserin : Merawat kulit berminyak yang menjadi punca jerawat.
+ Banana Enzyme : Agen anti Penuaan
+ Seaweed : Agen anti keradangan
+ Carrot Extract : Menjadikan tona kulit lebih sekata
+ Rice Bran Oil : Merawat penuaan serta menyuburkan kulit
+ Bearberry Alpha Arbutin A Extract : Mencerahkan kulit dan membersihkan kulit dari bintik-bintik hitam.

Wahhh, semuanya khas untuk menjaga kulit supaya lebih sihat and harga pon berbaloi. 

Ini muka iday selepas 3 hari guna Ephyra Skin Bar. Kalau perasan, parut jerawat makin mengecil. Walaupon time ni kulit masih lagi kusam, iday suka sebab bila sentuh kulit rasa lembut. Heheheh Tak macam masa baru balik dari Pulau Perhentian, menangis rasa kulit muka. Huhuhu

_____ Warna kulit suram and  parut jerawat kurang _____


_____ Warna kulit mula sekata and  parut jerawat kurang _____


_____ Warna kulit mula cerah and  parut jerawat mula hilang _____



_____ Suka warna kulit, parut jerawat tu masih degil tapi makin kurang _____




 _____ Warna kulit sekata dan parut jerawat hilang! Hahahaha _____


Serius happy dengan result, before ni iday memang tak pernah tukar pencuci muka sebab kulit iday sensitif, bila tukar mesti jerawat naik. Tapi sepanjang guna Epyra Skin Bar almost sebulan, takde seketul pon jerawat naik. Islam pon pakai sabun Ephyra ni. Hehehe

Sekarang pon kalau nak ambil gambar dah tak malu macam dulu Hehehe :p

Cuba tengok testimoni pengguna ni, rupanya ramai yang dah pakai. Ada yang memang punya masalah kulit yang teruk pon dapat hasil yang sangat bagus. 

    

Salah satu sebab iday suka Ephyra Skin Bar ni sebab dia bukan produk makan, iday memang tak suka produk-produk makan yang boleh cerah cepat. Kalau sapu or cuci dekat muka, iday okay. Hehehe Lagipon Ephyra Skin Bar ni memang berkesan dekat kulit muka iday :)

So, iday recommend korang untuk cuba produk Ephyra Skin Bar ni sekarang, and mana taw korang boleh join contest selfie anjuran Ephyra Skin Bar. Cuma perlu upload gambar "Before and After" dan berpeluang menang Iphone 6! Wahhh seronok ! Follow je step mudah dalam poster ni okay :)



Iday pon join contest ni, iday submit gambar bawah ni. Agak-agak boleh menang tak? Hahahah



Korang boleh check Instagram, Website dan Facebook untuk tahu lebih lanjut tentang produk Ephyra Skin Bar or tentang contest tu okay :)

Instagram :

Website :

Facebook :



1 comment:

  1. Punca Tumbuh, Naik Jerawat.
    http://lemangpanas90.blogspot.my/2015/08/punca-tumbuh-naik-jerawat.html

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List