Enter your keyword

Shawl Hanis Zalikha - Hanis Zalikha Jual Tudung

Berita baik untuk mereka yang asyik stalk IG Hanis Zalikha sebab nak check shawl Hanis pakai. Ke korang stalk Hanis sebab nak tengok dia seronok Honeymoon dekat Bora-Bora? Hahahaha Iday nasihatkan kat korang, jangan la tengok gambar dia honeymoon dekat Bora-Bora, seksa jiwa raga sebab jeles, gila cantik okay tempat tu. Hahaha


Iday suka betul material tudung Hanis, tak pernah pegang pon, tapi tengok cara Hanis pakai, macam cantik terletak camtu. Iday suka style Hanis Zalikha pakai shawl. Dulu, iday ingat Hanis beli kat mana-mana kedai kan. Rupanya semua tudung, Hanis hantar kain dekat tailor. 



So, disebabkan ramai yang tanya and berminat, Hanis Zalikha dah create akaun untuk jual tudung dia and ofcourse iday dah follow siap-siap okay. Hahaha








Korang boleh la follow Ig tudung or Shawl Hanis Zalikha siap-siap supaya tidak terlepas update nanti. Hehe


IG Shawl Hanis Zalikha : https://instagram.com/cakenis/


Belum post pape, follower dah lebih 7k. Hehehe

Oh ada yang nak belajar cara pakai tudung or shawl hanis zalikha? Boleh check link bawah ni, ada banyak youtuber upload video untuk pakai tudung gaya hanis zalikha :

6 comments:

  1. Salam singgah petang dik....memang cantik...

    ReplyDelete
  2. lawa sgt dia ni..pakai apa pon cantik je;)


    datang singgah dari bloglist ena , nak jemput JOIN dan SUPPORT 1st GA ena : http://www.aeinnamusa.com/2015/08/giveaway-1.0-by-ena.html

    TIA

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List