Enter your keyword

Kes Culik Kanak-Kanak di Sungai Chua, Kajang | Dijumpai

Update 9.09 pm/9-Oct-2015 : Kanak-kanak tersebut dah dijumpai oleh pemandu teksi ditepi jalan. Dibawa pulang jumpa family. Pemandu teksi tersebut, Nizam menjumpai kanak-kanak itu sedang merayau di tepi jalan. Nizam mengenalpasti kanak-kanak tersebut kerana mendapat kiriman whatsapp, Nizam kemudian menghantar kanak-kanak tersebut ke rumah. 







Aku rasa korang mesti dah tahu tentang kejadian kes culik depan mata di jalan sungai chuang kajang tu kan. Tadi pon iday dapat tahu dari page BeautifulNara and Siakap Keli, diorang ada share video tu. 


Iday pon ada baca info yang penculik tu pura-pura tanya jalan, then ibu mangsa baik hati explain, sekali tanpa belas kasihan diorang bawak lari budak tu masuk kereta saga siap tolak ibu mangsa tu. 


Tadi pon ada buka facebook uncle kepada mangsa,


Comel kan? Iday harap diorang dapat tangkap penculik tu cepat-cepat and budak tu selamat. Umur baru 5 tahun kot. 


kanak-kanak tu pakai baju biru

Disebabkan lelaki-lelaki tak guna macam ni la, orang takut nak buat baik, nak tegur, nak pergi mana-mana. Bahaya kat mana-mana dah sekarang. even depan mata pon diorang berani nak buat macam-macam. I cant imagine his mother feeling. Kesian wey.

Aku harap sangat dapat jumpa dan selamat. 

Anyone kalau ada info, or nampak budak ni kat mana-mana please contact pihak polis secepat mungkin okay. Be Alert! 


And please jangan sebarkan news yang belum pasti betul or tak. Boleh check update dekat news punya social media atau Astro Awani. Sebab tadi dah ada share yang cakap budak ni dah jumpa tapi sebenarnya belum jumpa lagi. 


3 comments:

  1. Tak paham.dah jumpa ke belum budak ni?

    ReplyDelete
  2. Ya Allah! moga anak kita dilindungi.takut sgt!

    ReplyDelete
  3. Saya dari laman mia ya..done follow first

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List