Enter your keyword

TeaTox Review : Betul ke boleh kurangkan berat ni?

Hi

Siapa yang dah amalkan TeaTox? Dah nampak sebarang perubahan tak? Sebenarnya, iday baru je start amalkan TeaTox ni. Iday beli TeaTox dari @mimpimika (check IG) . Owner @mimpimika ni nama dia Piko. Iday tahu tentang TeaTox ni bila Islam tunjuk gambar kesan pengambilan TeaTox pada Piko. 

Piko ni actually kawan media Islam masa dia aktif dengan media trip dulu. So, Islam agak terkejut dengan perubahan pada diri Piko setelah dia amalkan TeaTox ni. Cakap saja tak guna, jom tengok gambar Before After Piko setelah amalkan TeaTox ni. 



Wahhhh, bestnya dapat lost weight !





Dagu Piko pon makin runcing. 




Ini gambar Before After Piko paling latest. Piko makin lama makin cantik, confident level pon meningkat kan. Paling best, boleh gayakan shawl sebab muka makin kecik. Jeles! Nak jugak! Hahaha




So, Bila Islam tengok kawan dia dah lost weight, banyak turun. Dia mengelupar nak beli juga TeaTox ni. Tapi bukan untuk iday je, untuk dia jugak sebab orang tu dah ada 3 spare tayar. Hahaha :p




Mula-mula Iday nak beli Loose Weight TeaTox dulu sebab nak kurangkan badan secara keseluruhan. Lepas tu baru nak try TeaTox yang lain.





@MimpiMika ada jual 3 jenis TeaTox iaitu Loose Weight TeaTox, Skinny Leg TeaTox and Whitening Series TeaTox. Setiap TeaTox ni ada kelebihan masing-masing and bahan-bahan utama yang berbeza. 




Cantik kan packaging TeaTox dari MimpiMika ni. Comel sangat. Hehehe Ini pula bahan2 yang ada dalam ketiga-tiga jenis TeaTox ni. 


Iday try yang Loose Weight TeaTox ni, bahan-bahan dalam iday punya teatox adalah Chamollie and Purple Rose. Iday suka betul bila minum TeaTox ni, nampak ada purple rose. Cantik. Hehehe







Ini packaging Loose Weight Teatox yang sampai ditangan iday. Packaging yang sangat simple tetapi cantik. Packaging jenis kedap udara, so bila korang koyak bahagian atas tu then ambil tea, korang boleh lekatkan balik. 





Kat belakang packaging tu ada mention khasiat TeaTox Loose Weight ni iaitu :


+ Good for Skin Whitening, Lose Weight 

+ Release Eye Pain and Tiring
+ Release kita punya stress
+ Improve sleep quality
+ Boost our metabolism



Tengok packaging ni, nipis kan. Dalam ni ada 10 uncang TeaTox. 











Macam mana nak minum? Ala, macam korang bancuh tea tu. Tapi jangan letak gula pulak. Hahahaha Kalau nak best, boleh letak madu or potongan lemon. Iday suka minum kosong camtu sebab tea dia memang dah sedap. Hehehe




Apa waktu yang sesuai untuk amalkan TeaTox? Piko pesan dekat Iday untuk minum TeaTox ni samaada waktu pagi sebelum breakfast ataupon sebelum tidur. 






Iday biasa amalkan minum waktu pagi before breakfast di office. Letak dalam botol favourite iday and boleh nampak cantik je purple rose tu. Hehehe 




Apa kesan pengambilan TeaTox ni selama seminggu iday minum? Iday before ni selalu breakfast berat. Makan nasi lemak, lagi la kalau Islam teman breakfast, dah makan nasi berlauk dah. hehehe 

Dia actually mind set taw, bila iday minum TeaTox ni, iday dah tak makan breakfast yang berat2. Or maybe sebab iday kenyang minum TeaTox. Satu lagi, bila kita minum TeaTox ni, kita kena minum air masak. 

Iday before ni memang susah nak minum air masak. Tapi sejak try TeaTox ni, iday berjaya amalkan 3 liter 1 hari. Pergi toilet? Yeay! Banyak kali. Sebab sebelum ni iday pernah tak pergi toilet 1 hari. Kencing bila mandi je. Oh too much information here! Hahaha



Iday suka follow @mimpimika bukan sebab dia jual TeaTox je taw, tapi Piko suka share cara makan sihat, tips diet apa do&dont sepanjang nak diet. Banyak info untuk nak kurangkan berat badan dari IG @mimpimika ni.



Bila korang purchase TeaTox ni dari @mimpimika , Piko akan explain macam mana nak amalkan, apa kena pantang, boleh ke minum caffein, nasi banyak mana, semua la Piko akan explain. Kiranya dia akan guide korang la. So jangan risau :)




Iday punya TeaTox dah nak habis. So, Iday nak order lagi dari Piko. Iday nak try tiga-tiga TeaTox. Ini instagram TeaTox tu and korang boleh tengok testimoni yang lain. 


Instagram : https://www.instagram.com/mimpimika/

Kalau korang berminat nak order, boleh whatsapp Iday di nombor bawah atau email Iday. Kalau nak mesej facebook pon boleh :)

Whatsapp : 0 13-337 7460 (peko)

Iday akan busy sampai bulan 14/12. Lepas tu akan start aktif balik. Tapi kalau nak order, check no peko diatas :)

Facebook : http://www.facebook.com/sayaiday
Email : sayaiday@gmail.com






Oh lupa nak bagitaw, Iday berjaya kurangkan 4 kilo after amalkan TeaTox ni. Hehehe 9 kg lagi nak kena hilang untuk capai berat idaman. Heheheeh Doakan ye! :) 





3 comments:

  1. Menarik ni.. Confirm suami ai tergoda kalau tunjuk testimonial ni kat dia...

    ReplyDelete
  2. wooo..mcm best..kena try ni..ahahaha

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List