Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 1 - 30 | Sheila Rusly dan Mark Adam

Hi

note : Link video Ketuk-ketuk Ramadhan 2016 dibawah :)

Korang mesti tahu tentang rancangan popular yang dihostkan oleh Sheila Rusly iaitu Ketuk-Ketuk Ramadhan. Iday memang minat sangat dengan gaya santai Sheila Rusly dalam rancangan tu. 




Iday ingat lagi, iday pernah share video Ketuk-Ketuk Ramadhan Sheila Rusly dan Mark Adam akhir tahun lepas. Sampai sekarang video tu masih mengumpul share, views, comment like. Memang agak viral sebab Mark Adam memang sangat kelakar. Hahaha

So, semalam Iday terdetik nak check video tu, sebab Iday memang selalu sangat dapat notification untuk video tu. Sekali tengok, mak aih. Hahaha

Video ni laaaaa :p


 

Jumlah views setakat ini : 418, 578 views
People reached : 1,361,666
Jumlah Like :  4436 likes
Jumlah komen : 1345
Jumlah share : 10,555 shares

Suka sangat korang dengan video ni kan. Hahaha Mark Adam ni serius kelakar. Dia punya kelakar macam dia tak sedar. Hahaha

Kalau korang follow dia kat twitter pon, boleh tahan merapu dia ni. Hahaha


So, untuk tahun 2016 ni, ada Ketuk-ketuk Ramadhan musim ke-9! Hehe So, Iday akan senaraikan link video dibawah, so korang boleh klik. 

Semua ni link ke website RTM : http://myklik.rtm.gov.my/

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 1 bersama Nadzmi Adhwa : 

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 2 bersama Aweera : http://myklik.rtm.gov.my/program/835/34540

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 3 bersama Ruhainis :

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 4 bersama Ika Nabila :
http://myklik.rtm.gov.my/program/835/34609

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 5 bersama Shiha Zikir :
http://myklik.rtm.gov.my/program/835/34633

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 6 bersama  Kaka Azraff :
http://myklik.rtm.gov.my/program/835/34695

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 7 bersama Azrel Ismail :
http://myklik.rtm.gov.my/program/835/34696

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 8 bersama Sasqia :
http://myklik.rtm.gov.my/program/835/34749

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 9 bersama Saharul Ridzwan :
http://myklik.rtm.gov.my/program/835/34776

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 10 bersama Hafidz Roshdi  :
http://myklik.rtm.gov.my/program/835/34809

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 11 bersama Issey :
http://myklik.rtm.gov.my/program/835/34850

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 12 bersama Amyra Rosli :
http://myklik.rtm.gov.my/program/835/34875

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 13 bersama Azira Shafinaz :
http://myklik.rtm.gov.my/program/835/34894

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 14 bersama Achey Bocey :
http://myklik.rtm.gov.my/program/835/34919

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 15 bersama Faradhiya :
http://myklik.rtm.gov.my/program/835/34956

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 16 bersama Mas Idayu :
http://myklik.rtm.gov.my/program/835/34995

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 17 bersama Sufi Rashid :
http://myklik.rtm.gov.my/program/835/35017

Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 Episode 18 bersama Azmi Caliph Buskers :
http://myklik.rtm.gov.my/program/835/35032

Episode 19 bersama .......

Episode 20 bersama .......

Episode 21 bersama .......

Episode 22 bersama .......

Episode 23 bersama .......

Episode 24 bersama .......

Episode 25 bersama .......

Episode 26 bersama .......

Episode 27 bersama .......

Episode 28 bersama .......

Episode 29 bersama .......

Episode 30 bersama .......




Tak sabar nak tengok siapa lagi selebriti yang akan join Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 ni. Hehe 

Selamat menonton! dan Selamat berpuasa :)








2 comments:

  1. Ada masa dapat tengok, ada masa tak.. tapi memang bestlah rancangan ni.. ;)

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List