Enter your keyword

Comelnya Seluar Jeans Muka Kucing Ni!

Comelnya seluar jeans ni ! Suka sangat! Dah lama cari seluar jeans gambar kucing ni. Mula-mula tengok Hanie Hidayah yang pakai. Dekat website ni, harga tak sampai RM30 pon! Murah sangat-sangat! Hehehe


Hari tu iday tengok IG Hanie Hidayah, dia ada upload gambar dia and her siblings. Lepas tu tengok jeans dia pakai comel gila, ada gambar muka kucing dekat bahagian lutut. Tengok gambar bawah ni :



Comel kan! Omg cute giler! Hahaha 

So, bila iday check website and IG yang jual seluar ni, semua harga RM80 keatas. Macam mahal kot. Well, iday memang kedekut. Hahaha Kalau bab makanan, takpe spent banyak. Hehehe

Takdela, kalau betul-betul minat, memang beli je. Baru-baru ni dah reward diri sendiri dengan kasut Nike. Hehehe Story pasal kasut Nike tu masih dalam draft. HAHA

Okay sambung pasal seluar ni. 

So, tadi, Lana (ofismate) tanya iday, baju mana yang dia pilih untuk beli from this website. Then dia ada scroll2 lagi la baju-baju and seluar yang ada. Then, tetiba nampak seluar ni! 

Paling best, harga dia tak sampai RM30 pon. Murah sangat-sangat. HAHA

Cuba tengok gambar-gambar seluar ni :)



Dia pakai cantik!






Ada size S, M and L.  Cepat-cepat iday order. Hehehe sebab suka sangat. Dah lama cari! 

Korang nak beli jugak? Berminat nak tengok baju-baju lain? Boleh check link bawah ni. Iday sure korang pon pernah tengok website ni. Baju-baju memang super murah! Heheheh



RM22.41 (harga mungkin berubah)

Selain jeans ni, iday suka beberapa kemeja yang comel. Hehehe

Link : Kemeja Kucing - RM19.25

Link : Kemeja Besar - RM30.91


p/s : 
Kalau korang tak boleh klik link tu pon boleh pm iday ye :)

Kalau korang tak taw macam mana nak order, boleh pm iday dekat akaun social media iday dibawah ye :) 

kalau sudi, follow :p





Tak sabar nak dapat jeans and baju, once dapat nanti, iday update lagi :)





2 comments:

  1. jahat sungguh iday post entri ni... tak kuat iman akak tau.. sat2 nak terjah. hahaha

    ReplyDelete
  2. pernah nampak jugakkkkk jeans cat face ni :D masa tu serius ingatkan owner ig tu letak stickers masa edit gambar T_T

    hanisamanina.com

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List