Enter your keyword

Check My New Video On Youtube!




Hikayat Cinta Si Pematah Hati | Tonton Online Episode 1 - 16 Akhir




Hikayat Cinta Si Pematah Hati Tonton Online Episode 1 - 16 Akhir | Drama terbaru lakonan Alif Satar dan Nabila Razali. Kalau siapa yang rindu lakonan Alif Satar boleh tengok drama terbaru Alif Satar iaitu Hikayat Cinta Si Pematah Hati. 

Info Hikayat Cinta Si Pematah Hati

Terbitan : Suhan Movies & Trading Sdn Bhd
Mula siaran : 24 April 2017
Pengarah : Shalini Balasundaram
Adaptasi Novel : E-Man Sufi
Jumlah Episode : 16

Pelakon Hikayat Cinta Si Pematah Hati

Alif Satar, Nabila Razali, Hafreez Adam, Nadiyah Shahab, Aien Zahalan, Syafiq M. Nazri, Rykarl Iskandar, Yaya Zahir, Aneesa Sofea, Naseem Hafiy, Nur Iman Elweena, Zila Bakarin, Ruminah Sidek
Sinopsis Hikayat Cinta Si Pematah Hati



Tonton Online Hikayat Cinta Si Pematah Hati

Untuk mereka yang terlepas drama ni, korang jangan risau sebab boleh tengok online. Iday ada share link drama setiap episode Hikayat Cinta Si Pematah Hati dibawah :


Senarai Full Episode Hikayat Cinta Si Pematah Hati
 Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 1  Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 2 
Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 3Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 4
Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 5Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 6
Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 7Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 8
Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 9Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 10
Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 11Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 12
Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 13Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 14
Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episode 15Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episode 16


+ Kalau korang tak boleh klik link tu, boleh tinggalkan mesej di facebook page iday di link ini ye :https://www.facebook.com/sayaiday/ . Sila la follow page iday ye :) 

+ Video yang belum ada link kerana belum ditayangkan di tv. Selepas ditayangkan, baru iday letakkan link video yang betul.
+ Selamat menonton! 


Ada drama lain yang korang tengok? Boleh share di komen bawah :)

3 comments:

  1. zaman modern,sekarang ni tengok drama pun online,.(^_^)

    ReplyDelete
  2. macam mana nak tengok ep 10






    ReplyDelete


Blog Archive

My Blog List