Enter your keyword


Fidget Spinner Malaysia



Siapa tahu Fidget Spinner? Mainan ni mula trend sejak akhir-akhir ni, even dekat office pon ada beberapa orang yang dah beli. Iday ada tanya salah seorang yang beli, kenapa dia nak beli fidget spinner ni? Follow trend ke? Suka-suka ke? 

Rupa-rupanya fidget spinner ni buat dia kurang tekan-tekan pen tu. Korang tahu kan, benda paling annoying manusia pernah buat, klik-klik pen tu. 




arghhh 😒


So, Fidget Spinner ni membantu diorang-diorang ni stop tabiat yang annoying ni. 


Then, dari apa yang Iday baca, Fidget Spinner ni sebenarnya khas untuk kanak-kanak autism dan boleh menenangkan tantrum. Dia macam ada something yang bagi diri kita relaks. 


Macam ni?




Hahahahaha 😂



Tapi itu lah, bila dah makin ramai orang berminat, mula la macam-macam version dan style fidget spinner yang dijual. Ada yang warna-warni dan siap berlampu bagai. Ada yang main dengan cara yang lebih advance dan skill. Macam-macam diorang ni. Hehehe


So, mana nak beli Fidget Spinner di Malaysia?


Sebenarnya dah banyak dijual di website online, IG shopper dan banyak lagi. Dekat Lazada pon ada. Korang boleh check link ni : Fidget Spinner Lazada Malaysia


Yang ini kiranya macam basic design la macam ada 3 wings. Tapi sekarang dah ada banyak wings. Hahaha




Iday pernah main, syok jugak la. Dia macam sambil kau tengok movie, kau boleh layan pusing-pusing spinner tu sebelah tangan. Hahaha


Kalau yang design yang iday suka dekat Lazada ni ada macam-macam, antaranya :


- Style Superhero (Batman, Iron Man, Hulk dan etc)



- Style macam-macam jenis corak (Camouflage, Leopard and etc)






- Spinner Gear





Dan macam-macam corak dan style. Nanti korang boleh check link ni kalau berminat nak beli atau check corak dan style Fidget Spinner : 


Lazada : Fidget Spinner Malaysia
11Street : Fidget Spinner 11 street
Lelong : Fidget Spinner Lelong Malaysia
Alibaba : Fidget Spinner Alibaba Malaysia



Kalau iday, nak beli untuk kucing. hehehehe 




comel :p


Siapa dah beli? Best tak? Boleh komen story korang dekat kotak komen dibawah ye :) 



Terima kasih baca, kalau suka boleh share! 



Others Post




4 comments:

  1. Itulah pasal. Makin popular benda alah tu. Setiap hari nampak junior bawak. Kat bas lagilah. Tak sah kalau bebudak x pegang haha

    ReplyDelete
  2. astaghfirullah alazim. mgucap pnjg ju, bru ju tau pa function bnda alah ni hahahhaha. dr kemarin nmpk post d insta ju tp ju abaikan je then scroll down sb xpaham pa bnda tu =D

    ReplyDelete
  3. oh alat ni ada terbaca kan tgah viral...

    ReplyDelete
  4. nasib baik tak terjebak lagi main benda ni

    ReplyDelete

Follow My Instagram

Blog Archive