Enter your keyword

Check My New Video On Youtube!


Ramadhan Promo 2017 : Nando's Ramadan Platter Promotion




Bagaimana nak jimat semasa bulan Ramadhan? 


Salah satu caranya, kena la pandai pilih tempat berbuka puasa yang menawarkan promo ramadhan dengan harga berpatutan. Betul tak?

Berita baik untuk mereka yang selalu memilih Nandos sebagai lokasi tempat makan mereka, sempena bulan Ramadhan nanti, Nandos dengan baik hati menawarkan Nandos Ramadhan Platter Promotion dengan harga RM24.75 setiap pax (RM99).

Dalam menu Nando's Ramadhan Platter Promotion akan dihidangkan :

1 x Whole Chicken

4 x Regular Sides OR 2 x Large/Fino Sides

2 x Red Velvet Cake

4 x Bottomless Coca-Cola


Kalau Iday, akan pilih 2 side dishes iaitu rice and vegie. Baru la complete makanan berbuka puasa Iday. Kan? Hehehe


Promo ini hanya valid ketika makan di Nandos. Maknanya promo ini tidak valid untuk take away. Nandos Ramadhan Platter Promotion akan berakhir pada 30 June 2017.

Nanti boleh la ajak family dan rakan-rakan untuk berbuka puasa di Nandos. Nandos antara tempat makan favourite Iday dan Islam sebab kitorang suka dangat dengan sos diorang. Siap ada beli sos diorang dekat supermarket.

Untuk info lanjut, korang boleh check facebook Nandos sendiri okay. Boleh check link di bawah :


Korang boleh check lokasi restoran Nandos di Malaysia dengan check link di bawah :


Kalau korang nak order Nandos dan delivery terus ke rumah, boleh order melalui link ini : 



Tip dari Nandos, order sebelum pukul 5. 



Ada promo lain yang best? Korang boleh kongsikan di ruang komen di bawah. Kalau suka artikel ini, jangan lupa share ye!

3 comments:

  1. Cool gilerr. Macam mana nak buat gambar tu joget2 tuuu.. Hahahaa..

    ReplyDelete
  2. Ehhh, ni agak murah ni Alah nakkkkkkkkkk.

    // afifahaddnan

    ReplyDelete

Blog Archive

My Blog List