Header Ads

Farah Lee selamat lahirkan anak perempuan


Assalamualaikum & Hello! 

Tadi scroll timeline kat Facebook, and terbaca status Farah Lee yang selamat melahirkan anak perempuan .


2 month lately, ada my few friends dah ada lahirkan anak. Nadia Farahida the blogger pon selamat lahirkan Bunga. hehe. 

kawan-kawan kita yang baru kahwin tu, silalar ikut jejak langkah diorang. Hehe :)




Kalau berminat untuk baca artikel lain, boleh check "Related Post" atau cari dalam kotak "Search" dibawah ↓↓↓↓


19 ulasan

kisah si dairy berkata...

alhamdulillah...

Syira Lokman berkata...

alhamdulillah ^_^

Unknown berkata...

Tahniah kat farah lee dan ally iskandar :)

Fatihah Azanan berkata...

Wah. congrats to her. Mesti anak dia comel kan.
Singgah dan menabung kat korea on sale.

Jemput singgah http://tieysmilez.blogspot.com/

Fadzi Razak berkata...

hehehe iday tak lama lagi dah tu :D

Melastik Bintang berkata...

tahniah kepada Farah Lee......

yus berkata...

tahniah buat kak farah lee. lahir lagi seorang mujahidah :)

Pha Is berkata...

alhamdulillah..

saya singgah sini dari blog mialiana.. :)
done follow sini.. #541
jemput singgah : Hikayat Budak Pening

Unknown berkata...

Anak diaorg mesti mata sepet macam farah..comellllll

Salam Perkenalan ^__^
http://inikisahaku-hairani.blogspot.com/

Mardiah Diana berkata...

Assalamualaikum dan salam singgah bw di sini dari blog Mialiana..

Tie HT berkata...

alhamdulillah seronok, tumpang syukur alhamduliilah :)

Iola berkata...

singgah sini dari segmen mialiana <3
Mind Meld

Yun Sing berkata...

Waa.. tahniah ^^

irrayyan berkata...

Singgah dari segmen url blog kak mia.
Jom singgah blog mommy Irra => irrayyan.com
done follow sini ^^
tahniah Farah Lee

miss kepeng berkata...

Singgah dari segmen "Senarai URL blog Mia Liana

jemput singgah blog Wawa - KLIK

sayaidaydotcom berkata...

Thanksss, nnt iday singgah blog :)

sayaidaydotcom berkata...

Haha. doakan. hiihihi :p

sayaidaydotcom berkata...

Terima kasih singgah, akan singgah blog :)

sayaidaydotcom berkata...

hehehe. aah la. comel je. hehe