Secara jujurnya, sebelum ni iday tak pernah tahu tentang cendol tuang. Iday pernah dengar cendol bakar je. Hahahaha Iday actually plan nak makan kat LimaBlas sebab dekat hotel yang kitorang tengah review, sebelah-menyebelah je. Then, bila time order Cendol, lain dari cendol yang iday pernah makan sebelum ni, Cendol Tuang. Hahaha

Dulu iday pernah makan kat LimaBlas, masa tu belum kahwin dengan Islam. 



Pergi pon sebab nak rasa sendiri cendol dan asam pedas kat sana. Boleh check link bawah, review iday tentang LimaBlas ni.  Hahahaha Rupa-rupanya iday tak pernah buat review dalam blog ni. Islam pernah buat review dalam blog dia, boleh baca sini :




Ni gambar masa kitorang review minggu lepas :)


















Pakcik ni merajuk, tetiba takde mood, muka kena paksa :)

Before this, masa first kitorang review, diorang served cendol macam biasa. Tapi kali ni, diorang serve lain dari lain. Hehehe.  Lain macam mana? 

Diorang served Cendol berasingan dengan Gula Melaka. Hahahaha Terkejut jugak bila sampai macam ni, tapi bila fikir balik. Okayla, atleast kita boleh letak sesuka hati kita. Kalau suka manis, boleh letak extra. Kalau tak suka manis, boleh kurangkan sikit. Cendol dia banyak okay! Tu yang iday suka. Hehehe



Iday ada share video dekat Youtube Channel Iday. Hahaha Boleh tengok bawah ni. Konon-konon buat video, tertuang banyak pulak. Hahaha


So, lepas ni kalau teringin nak cuba Cendol Tuang ni boleh pergi dekat LimaBlas. Mula-mula korang tanya la dulu. Iday takut time korang pergi tak macam ni. Hahaha Macam iday ada mention, ni kali ke-2 iday datang. Before ni served macam biasa, yang ni je diorang buat tuang macam ni :)

Ni maklumat tentang LimaBlas :


15 Jalan Mesui, Off Jalan Nagasari
Kuala Lumpur, Malaysia

No phone : 03-2110 1289