Header Ads

Redmi Note 3 dari RM699 ke RM499 - Promosi 3 Hari Sahaja


Sempena Online Revolution Lazada pada 11 November 2016, Mi akan bekerjasama dengan Lazada Malaysia dan menawarkan 2 tawaran hebat + 1 produk Mi baru dengan harga promosi! 

Ramai yang minta iday share promosi tu, so check banner and link dibawah kalau korang berminat ye.

Update : Iday guna voucher RM30, dari RM499, iday dapat kurangkan sehingga RM469. Hehehe 

Nak tahu voucher apa? Baca artikel ni dulu :)


Kena cepat-cepat sebab promosi ini hanya berlangsung selama 3 hari bermula 11 November 2016 hingga 13 November 2016. 

Paling ramai yang tanya, Redmi Note 3 ni. Yelah, dari harga RM699 ke RM499. Diskaun RM200. 



RM 499 : Redmi Note 3 16GB (Ori. RRP : RM 699)



>> http://bit.ly/RedmiNote3499 

Voucher RM30 >>Lepas klik link diatas, pilih phone pilihan then guna la voucher ini, tapi syarat kena guna akaun Maybank2u untuk cashout, then hanya boleh digunakan hari ini sahaja. 



Kod : M2UOR20

Voucher RM25 >> Kalau korang tak sempat guna voucher diatas, boleh guna voucher ini, voucher ni sah digunakan sehingga 17th December

Kod : PAYLONLINEREVO25



Korang jangan risau, semua produk ini ada 1 tahun warranty dengan Mi Malaysia


RM 999 : FREE 10000mAh Mi Power Bank Silver with Mi Max purchase 




RM 119 : NEW 10000 mAh Mi Power Bank Pro Grey (Ori. RRP : RM 149)


Mi punya power bank pon sangat bagus, sekarang iday masih pakai Power Bank Mi yang iday dah beli since tahun lepas. Siap boleh charge 2 kali. Hehe

Kalau korang nak tengok promosi lain dekat Lazada, boleh la check link dibawah ni okay :)


Tak sabar nak tunggu 12 malam ni. Gigih taw, nak shopping terus malam ni. HAHA





Kalau berminat untuk baca artikel lain, boleh check "Related Post" atau cari dalam kotak "Search" dibawah ↓↓↓↓


No comments