Enter your keyword

Bila Adik Lelaki kena beli Tuala Wanita :p

Sebenarnya aku tak faham,,kenapa orang laki taknak tolong belikan tuala wanita,,malu ker?haha,,kadangkadang aku suruh abah aku,,tapi dia main hentam jer jenis pad tu,padahal aku dah bgtau siap-siap,,,,

tapi,pagi tadi abah xder,,&& masa tu ami jer ader,,so,suruhlah dia pergi beli,,mulamula tu budak ni memang taknak pergi,,kena upah baru nak gi..

"ami,beli yang maxi ,,taknak ada wing"

"pakai jerlar,,banyak songehh pulakkk,,aku mana tau maxi ,wing2 ni gilerr"

haha,,mula lar,,,beli main hentam je,,kalau mintak overnight,,dia bagi maxi xder wing,,kalau mintak maxi,,dia bagi overnight,,,ni untuk kebaikan dia jugak,,nanti senang nak beli kat wife dia bila besar nanti,,haha,,

"kalau malu sangat,belilar kat shell,,xde orang kenal,,haha"

"malas aku,shell,,ppuan jual,,kedai Pok Ya,laki jual"

taknak beli kalau ppuan jual,,malu ke dik?kesiannn,,ko ingat ppuan tu kisah,,tapi,,bagi aku,,laki yang tolong beli ni gentleman lar,,,,sanggup beli,,laki-laki yang nak tunjuk macho ni,takkan beli,,yelar,,jatuh standard,,sebab ikut cakap ppuannn,,[kot lar]

p/s : so,laki-laki lain,,malu ker?

2 comments:

  1. hahahah if suruh adik aku pun dia malu gak. tapi if suruh bpk aku nnt dia beli salah. stress je. so b4 suruh diorg g beli nnt aku tulis kat paper siap2 nak jenis pe sume so suruh diorg g bagi kat kaunter if xphm. hahahahaha

    ReplyDelete
  2. haha,,boleh pakai jugak cara tu,,tulis kat kertasss...kalau salah,xtaw nak cakap camner,,,

    tapi,kot malu nak bg kt kaunter,,

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

My Blog List