Enter your keyword

Check My New Video On Youtube!




Mak aku suka Bront Palarae


Dah lama dah tau yang mak suka Bront Palarae ni,masa dia tengah berlakon cerita Cinta Tsunami & ada 1 iklan Maxis ,,Artis -artis lain mak aku tak layan sangat lar,,,semalam time minum kat gerai sambil2 tunggu Cah,,aku baca paper,,then ada citer pasal Bront Palarae,,,aku cakap lar kat kakak,,"ni ha,pelakon yang mak minat sangat"..kakak ketawa lar,,tiba-tiba mak celah,,"memang lar,mak minat dia tu,,lama dah",,semangat dia cerita,,haha

pastu sekarang,dia tengok Juvana,ada Bront Palarae,,,aku tengok sebab ada Zahiril Adzim,,haha,,Cah tengok sebab ada Botak,,hahahahaha,,




hensem jugak,,kalau mak minat,,aku pon minat lar,,hahaha

No comments:

Post a Comment


My Blog List