Enter your keyword

Sayaiday's Categories








Fakta : Penguin ada lutut


Salam,

Nampak tak dalam gambar ni, Penguin ada lutut? nampak? hehe, aku pon tak sangka yang penguin ni ada lutut sebab dari secara luaran ni, kita takkan nampak. kan?



Bukan apa, tadi macam biasa,aku bukak ViralNova, memang feveret page hari-hari. So, dalam article tu diorang paparkan result xray haiwan-haiwan ni. ada katak, kucing , ayam dan macam-macam haiwan. tapi yang paling best pasal penguin ni. hehehe. 

Rupa-rupanya penguin ada lutut. tapi jalan tegak je. tol x? Jom kita tengok gambar x-ray lutut tu.




Hehehe, ada lutut rupanya penguin ni. comel je :)



No comments:

Post a Comment

Follow My Instagram

Blog Archive