Enter your keyword

Selamat Hari Guru ♥





Rindu makcik-makcik kepochi ni, seriously we are so much different tapi boleh get along. Pastu perubahan dari badan besar jadi kecik, badan kecik jadi besar. Haha. dari single dah pergi honeymoon, dari bercinta dah nak masuk alam rumah tangga, dari solo ada boyfriend tuff, dari pakai kancil pinjam dapat Myvi Kuning. n Ain, dah jadi cikgu Ain. dulu kat rumah sewa, Ain la macam mak kita, jaga kita makan, manja2 ngan ain, sekarang dah jadi cikgu. Untung anak murid. Hehe 

Selamat Hari Guru kepada guru/cikgu/lecturer yang pernah didik budak degil ni haaaa. Mintak maaf sebab dulu memang keras kepala sikit, tapi Alhamdulillah berkat didikan dan doa guru/cikgu/lecturer, saya dah jadi orang sekarang, tak lama lagi nak jadi bini orang pulak. hik hik hik hik *gelak gatal


pinjam google, comel je. hehe



4 comments:

  1. hahahaha gelak gatal tu takleh bla hehehehe nice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. gelak gatal nak kawenn. Haha. Thanks :)

      Delete
  2. Hehehehe. Comel. Rindu semua. ;)

    ReplyDelete
  3. Hehehehe. Comel. Rindu semua. ;)

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List