Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Jericho Rosales's Wife

Korang mesti kenal Jericho Rosales. ala, pelakon drama filipina yang popular tu Pengako Sa Yo. Hehe, iday kenal dia pon dari drama tu. hensem sangat taw. Kalau yang betul2 ikut perkembangan Jericho ni, mesti tahu yang dia dah kawen 1 may lepas dengan model iaitu Kim Jones.

Iday memang suka sangat singgah kat blog Kim Jones, wife si Jericho Rosales. Cantik sangat, then bila iday tengok photo credit, rupa-rupanya Jericho Rosales yang ambil gambar. Selain dari pandai berlakon, pandai menyanyi, Jericho pon ada bakat dalam mengambil gambar. Dahla Kim Jones ni memang dah cantik, cara Jericho amik gambar pon cantik. Setiap entry Kim Jones ni, akan ada photo credit. tak semua Jericho yang shoot, ada juga photographer lain. Tapi yang ida upload kat bawah ni, yang Jericho punya photos :)



perasan tak gambar ni kat mana? hehe, Lawa sangat la Kim Jones ni . I wish one day Islam pon boleh amik gambar iday cantik2 camni. haha. berangan la sangat. Aku ni hari2 selebet, tak pernah nampak senonoh. kesian Islam :p




Jeles taw tengok diorang ni. Cantik sangat, memang sepadan sangat. Masa mula2 taw Jericho ni dah ada girlfren and nak kawen, macam frust jugak. then taw, lagi cantik dari I . okay fine, boleh la , pergila kat Kim Jones tu. hahaha. 

Okay, nak tengok gambar cantik2 dari Kim Jones and Jericho Rosales ni boleh la tengok kat blog Kim Jones by click the photo below. 

http://www.kimcamjones.com/

Islam, awak boleh amik gambar kita cantik2 macam ni tak? Hahaha

sweet sangat :)

4 comments:

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List