Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Naim Daniel | punya bakat berlakon dan nyanyian

Eh, tiba-tiba cerita pasal Naim Daniel. Siapa dia ni? Nama anak ke? Hahaha

Sebenarnya dah lama nak cerita, tapi tak terluah-luah dekat blog ni haaa. Iday kenal Naim Daniel ni dari lakonan filem Cucu Betong dan Cuci. Dalam Cuci dia pegang watak Hans Isacc masa kecik. Dia sebenarnya dah berlakon sejak berumur 7 tahun. Nama sebenar dia Naim Daniel Baharin.


Naim Daniel - yang paling kanan


Then iday follow la Instagram Naim Daniel. Then iday pernah dengar Naim ni ada post cover dekat Instagram. Eh sedap la suara ida  Eh sedap la suara dia. Serius. Then bila makin besar makin nampak bakat lakonan dan nyanyian dia ni. 

Dulu bila dia post instagram lagu-lagu yang dia cover, iday suka la save sebab dia ni jenis suka delete balik. Hahaha 

Naim Daniel pernah cover lagu Si Katak by Mark Adam. Boleh dengar sendiri dekat video youtube bawah ni. Iday rasa dia ni boleh jadi penyanyi yang bagus. Serius sedap suara dia. 


Tapi kalau nak dengar cover-cover yang lain pon boleh check Naim Daniel punya Soundcloud.com dekat link ni : https://soundcloud.com/naimdaniel/

Instagram Naim Daniel : https://instagram.com/naimdanielx/





2 comments:

  1. Hi there! Oh jadi betul lah dia naim daniel pelakon tu? Haha, dah agak act sbb suara dia sama! Sedapkan suara dia, boleh jadi penyanyi! Btw thanks sbb dah jawab soalan siapa naim daniel kat soundcloud hihi :D

    ReplyDelete
  2. Hi there! Oh jadi betul lah dia naim daniel pelakon tu? Haha, dah agak act sbb suara dia sama! Sedapkan suara dia, boleh jadi penyanyi! Btw thanks sbb dah jawab soalan siapa naim daniel kat soundcloud hihi :D

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List