Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Dah sampai Tribulasi 365 karya Dr. Anwar Fazal!

credit : 365 karya Dr Anwar Fazal

Alhamdulillah, 

2 hari lepas order dekat www.whitecoat.com.my dah selamat sampai dekat office hari ni. Seronok bila dapat skype dari front desk "courier for u". Then bawak duit RM30 . 

Sampai bawah baru sedar, bukan Cash On Delivery laaaa. Hahaha sebab dah terbiasa bila beli dari Lazada. Haha 

Macam mana iday tahu tentang buku 365 ni? 

Dari blog Fatin Liyana, blogger cantik dan juga isteri kepada Dr. Anwar Fazal ni. Ni buku yang ketiga selepas siri Diagnosis. 


Hadiah hari lahir pertama sebagai isteri Dr. Anwar Fazal untuk Fatin Liyana. :)

Okay, jom tengok sikit buku ni macam mana




Simple je cover buku ni, iday dapat tahu yang Fatin Liyana suka warna putih,kiranya memang sengaja pilih warna ni untuk Fatin Liyana. 



Whitecoat satu-satunya online website yang jual buku 365 taw. Boleh check website diorang. Cepat-cepat sebelum sold out. Hehe

Kenapa 365? Ada tertulis di cover belakang.







Iday suka coretan Dr. Anwar Fazal dalam buku ni, khas dedikasi untuk 2 wanita tercinta iaitu ibunya dan isterinya. 




Kita bagi teaser sikit apa kandungan buku ni. Tak boleh la banyak, kena beli okay. Hehehe




Tadi ada yang tanya, Tribulasi 365 ni tentang apa?





Kalau korang nak beli, boleh dapatkan di website : www.whitecoat.com.my 

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List