Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Rawatan Berkesan Untuk Kulit Berminyak, Berjerawat & Berjeragat | Testimoni dan Review Malaika Oil

Ingat tak iday pernah cerita yang iday pernah order produk Malaika Oil? Sebenarnya iday dah dapat produk tu and dah guna selama 2 minggu lebih dah. Hahaha :p





Okay ke? Macam mana pakai?

Sebenarnya iday lupa nak snap gambar muka iday masa sebelum iday pakai produk tu. Masa tu dekat muka iday ada jeragat and bintik-bintik hitam. Lagi satu, ida selalunya bila balik kerja, terus cuci muka. Sepatutnya kita kena bersihkan kulit muka guna toner dulu sebab 1 hari dah pakai bedak and moisturizer. 

Sekarang iday dah guna Malaika Oil, untuk bersihkan kulit ida dari make up or bedak sebelum kita cuci guna pencuci muka. Setakat memang puas hati sebab kulit dah tak berminyak. 




Ni gambar muka selepas 3-4 hari pakai, jerawat mengecut okay especially yang atas batang hidung tu. Hahaha

Ni muka kosong tak pakai pape, memang balik kerja tu bersihkan muka guna malaika oil. 



Bintik-bintik dah makin hilang :)



Ini pulak perubahan selepas seminggu lebih pakai :p kesan bintik-bintik tu dah hilang and jerawat mengecut.



Nak selfie pon dah tak segan. Hahahaha penuh gambar selfie kat Instagram ;p



Okay, iday nak cerita sikit tentang produk Malaika Oil ni, mana tahu ada yang nak cuba kan. Apa yang iday suka, iday tak perlu ubah pencuci muka iday sekarang sebab Malaika Oil ni bertindak sebagai toner atau oil untuk bersihkan kulit muka sebelum dicuci dengan pencuci muka. 


Malaika Oil juga boleh digunakan sebagai serum untuk hilangkan jerawat, dengan sapu di tempat bermasalah. 



Iday suka botol Malaika Oil ni, macam memudahkan, tak perlu tuang just titiskan di atas tapak tangan. Barulah tak membazir kan :)

Apa bahan-bahan yang digunakan untuk menghasilkan Malaika Oil? Okay, ni bahan-bahan tersebut :

+ Extra Virgin Olive Oil
+ Lemon Oil
+ Castor Oil
+ Temulawak powder
+ Herba dan bunga-bungaan

Semua organik okay. :)

Macam mana nak menggunkan Malaika Oil? Tengok video bawah ni :



1. Goncangkan Botol
2. Letakkan beberapa titis atas tangan
3. Urut muka dengan rata
4. Boleh bersihkan menggunakan tisu lembap atau pencuci muka



Simple kann! :)

Cadangan pemakaian

Iday pakai 2 kali sehari, mula-mula iday pakai pagi, sebelum cuci muka, iday pakai Malaika Oil ni sebagai perlindungan dari sinar UV

Then, iday pakai time balik kerja, sebagai toner and bersihkan muka dari makeup or krim moisturizer. hehe Then cuci muka guna pencuci muka. 

Dan iday memang berpuas hati dengan hasil penggunaan Malaika Oil ni, kulit lebih sihat :)

Satu lagi iday paling suka, Malaika Oil khas untuk merawat kulit, bukan nak memutihkan kulit dalam masa singkat tu. Macam founder Malaika Oil sendiri cakap produk Malaika Oil tidak menjamin muka menjadi putih, tapi dia boleh menanggalkan sel kulit mati so muka tampil lebih berseri. 

Apa yang penting, kulit sihat kan. :) dah berani selfie close up macam ni. Hehehe



Iday paling suka bau Malaika Oil ni, si Islam ni pon suka pakai sebab wangi. Eh, laki pon boleh pakai taw. Bila pipi wangi, muka wangi, hubungan suami isteri pon bertambah rapat. Kerja nak berlaga pipi je sebab kulit wangi dan lembut. Hahahaha

Apa lagi, yang ada masalah kulit tu boleh cuba okay , check details dibawah ni :



Whatsapp No ni untuk order : 011 25721213

 Founder Malaika Oil, Cantik kan :)




Ada yang pernah pakai produk Malaika Oil? Boleh share ye :)


2 comments:

  1. Replies
    1. Beli Beli BBL, hari tu jumpa lupa nak amik gambar. dush betul. hehehe

      Delete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List