Enter your keyword

Tutorial Tudung/Shawl Hanis Zalikha - @Cakenis

Hi 

Semalam ada tengok-tengok IG Hanis Zalikha, rupanya hanis dah start jual shawl cakenis. Untuk 1 kotak ada 3 helai tudung dengan warna berbeza hanya RM100. Bagi iday, harga hanis zalikha tak la mahal sangat berbanding selebriti lain yang ada jual tudung sehingga sehelai RM100++ . 

Lagi pon tudung Hanis Zalikha bersaiz besar dan tidak jarang. Iday ingat nak beli jugak 1 kotak, tapi tetiba dah sold out. Kena tunggu next keluaran la macam ni. Hehehe


Iday ada letakkan video tutorial cara pakai tudung gaya Hanis Zalikha. Check video bawah ni ye :


Simple dan best kan? Iday suka gaya tudung yang ni, nampak kemas je. Kalau korang berminat, boleh follow IG Cakenis okay. 

Instagram : @cakenis



No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List