Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Let's Cantik! Jom Cantik!

Hi 

Semua wanita nak cantik kan? Especially nak cantik untuk suami. Macam iday, nak cantik untuk Islam, memang gigih la iday cari review kecantikan dekat website/blog semua. Nak pilih produk yang sesuai pon kena cari review and testimoni taw. So, bila iday tengok ada few review and testimoni yang best tentang produk ni, iday nak share dekat korang and tanya pendapat korang pulak. Hehehe 

Korang pernah dengar produk "Let's Cantik"? Nama produk pon menarik kan, macam ajak kita "Jom Cantik sama-sama!" Gituuuuuu. Mana boleh cantik sorang-sorang kan. Hihihih


Produk penjagaan dan kecantikkan kulit "Let's Cantik" yang dikeluarkan oleh NurSajat Beautician adalah hasil teknologi terkini yang diformulasikan dengan penggunaan bahan-bahan semula jadi daripada :

+ Tea Tree
+ Ekstrak Papaya
+ Coconut Oil
+Vit E Extract Piper Bettle
+ Stem Cell
+ Microcitrus Australasisca Fruit Extract

Bahan-semulajadi ini dipercayai mampu mengekalkan kecantikan kulit secara keseluruhan.

Produk ini terdiri dari 3 jenis produk yang mempunyai fungsi yang tersendiri. Produk ini terdiri daripada pencuci muka, serum malam, krim pemutih muka (BB Cream) dan krim jerawat untuk kulit yang bermasalah
3 jenis produk "Let's Cantik" adalah :




Sebenarnya ramai yang dah guna produk "Let's Cantik" ini terutama dikalangan penyanyi, pelakon, pereka fesyen dan ramai lagi. Bila iday tengok testimoni pon, ramai yang pakai dan dapat hasil yang best dari produk ni. Lelaki pon boleh pakai. Hehehe

Macam mana nak beli produk Let's Cantik ni?
Korang boleh beli secara online melalui website www.letscantik.com.my  . Mudah kan? Semua di hujung jari je. Hehehe
Sebenarnya, bukan setakat produk kecantikan tetapi NurSajat Beautician juga menyediakan servis rawatan kecantikan kepada pelanggan. Ketika ini memiliki dua cawangan iaitu di Galaxy Ampang Shopping Mall, Kuala Lumpur dan di Bandar Baru Uda Johor Bahru. 
Pusat kecantikan yang dimiliki NurSajat Beautician mempunyai 5 pembantu perubatan yang professional dan diiktiraf dari Kerajaan untuk memberikan rawatan kepada pelanggan.
Berita baik untuk mereka yang nak jana wang tambahan , lagi-lagi dengan kos sara hidup yang meningkat ni, korang boleh jadi stokis NurSajat Beautician untuk jual produk kecantikan Let's Cantik.  Kalau berminat boleh hubungi Nur Sajat Beautician di link bawah :
Untuk maklumat yang lebih banyak korang boleh layari laman sosial “Instagram” milik Nur Sajat / NurSajat Beautician dan website  www.letscantik.com.my


Siapa dah pernah pakai produk ni? Boleh share ye! :)

5 comments:

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List