Enter your keyword


Rose Face Serum Zeeta - Produk Hilangkan Jerawat/Jeragat Cepat 2017




Hi Korang, 

Hari ni Iday nak share satu produk yang dipercayai boleh menghilangkan bekas jerawat dan jeragat dengan berkesan dan selamat. Baru-baru ni kan kulit Iday makin teruk, naik jerawat kecil di pipi dan meninggalkan parut jerawat. Memang stress. Ada kawan Iday yang sarankan untuk guna ROSE FACE SERUM ZEETA dari Zeeta. 



ROSE FACE SERUM ZEETA ini berasaskan Rose Organik No.1 di Malaysia yang menggunakan kaedah semburan untuk hilangkan jeragat dan parut jerawat sepantas 14 hari.

Serum muka berasaskan Rose Organik No.1 Di Malaysia yang menggunakan kaedah semburan untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat sepantas 14 hari. Sembur-sembur je, dah boleh hilangkan parut. 


Apa bahan-bahan yang ada dalam Rose Face Serum Zeeta ni? Bagaimana nak hilangkan parut jerawat? Apa kelebihan Rose Face Serum Zeeta?


Kelebihan Rose Face Serum Zeeta adalah :



Mengandungi Vitamin E,Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6 yang sangat penting untuk melindungi kulit dari kesan panas cahaya matahari. 
Semburan yang halus untuk serapan maksimun,menyamai teknologi nano.
Vitamin E 30,000 iu
Serum semburan NO.1 tidak meleleh dan tidak melekit. 
Parut jeragat hilang seawal 7 hari

Ingat ye, kalau nak kelihatan cantik, makeup cantik mestilah dari kulit yang sihat.




Iday memang mengamalkan pakai serum dalam rutin skincare Iday. Serum ni memberikan perlindungan yang maksimum pada kulit. Iday pilih Rose Face Serum Zeeta kerana 4 nutrisi hebat yang terkandung dalam serum ini. 


Vitamin E

→ Anti oxidant yang melambatkan proses penuaan dan menjaga sel kulit muka supaya sentiasa nampak muda. 

Vitamin C

→ Mengaktifkan sel muka untuk menghasilkan collagen iaitu molekul penting untuk kulit yang sihat.
→  Melindungi atau merawat kulit dari sinar UV

Omega 3

→ Mengekalkan kelembapan, normalkan pengeluaran minyak untuk menjadikan kulit sentiasa sihat dan tegang.
→ Melindungi kulit dari photodamahe dan kesan sunburn

Omega 6 

→ Mengekalkan fungsi kulit sebagai pelindung muka kita dan mengurangkan sel kulit dari mengelupas.

Iday suka betul dengan serum ni kerana ianya spray/semburan dengan teknologi nano. Bila spray/sembur dekat muka,  akan meresap ke dalam kulit dengan baik dan tak meleleh. Paling penting, ianya tidak melekit. 


Iday rasa ini antara produk terbaik untuk hilangkan jerawat dan jeragat tahun 2017. Korang setuju tak? 


Bukan apa, banyak feedbacak yang positif dari pengguna Rose Face Serum Zeeta. Rata-rata memberikan respon yang positif. Produk ini juga di jamin halal dan mendapat kelulusan KKM


Korang boleh check testimoni produk di link ini : Testimoni Rose Face Serum Zeeta


Korang boleh tengok video tentang Rose Face Serum Zeeta di bawah :



Berapa harga Rose Face Serum ni? 


Penggunaan sehingga 2 bulan, harga RFS hanyalah RM 50.  Wahh, ingatkan mahal sangat. Memang berbaloi la. Memang mampu milik. hehe


So kalau korang berminat, boleh check social media dan no phone mereka dibawah :



Facebook page: ZEETA PAKAR MAWAR 
Instagram: @zeetaofficial 
Whatsapp untuk order: 019-2209069 




Keyword :



Terima kasih baca artikel Rose Face Serum Zeeta ini! Share jika suka dan tinggalkan komen jika ada sebarang pertanyaan :)


ROSE FACE SERUM ZEETA




Others Post




15 comments:

  1. Replies
    1. Boleh cuba nanti, boleh check website diorang :)

      Delete
  2. Serum ni macam acam ada . Macam-macam juga fungsi dia . Sebagai pemakai kena bijak memilih

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, serum memang jadi salah satu rutin skincare Iday. Macam-macam jenis serum ada dijual, tapi kena pilih yang betul2 sesuai dengan kulit muka :)

      Delete
  3. wahh uyul pun join jugakk. goodluck iday!

    ReplyDelete
  4. kena cuba dulu baru tahu berkesan ke tidak..huhu

    ReplyDelete
  5. Wah memang terbaiklah produk tu :)..

    ReplyDelete
  6. Banyak kelebihan pakai serum ni terutamanya utk atasi masalah jerawat & jeragat

    ReplyDelete
  7. serum ni boleh hilangkan parut jerawat dan jeragat dengan cepat.Terbaiklah!

    ReplyDelete
  8. Menarik kan produk ni... Teruja betul..

    ReplyDelete
  9. Saya dah join juga...good luck..produk nih memang terbaik

    ReplyDelete

New Video On My Youtube Channel




Follow My Instagram

Blog Archive