Vivo V7+ : Dapatkan Telefon Pintar Kamera Depan 24MP di Senheng/SenQ


Hi Korang!

Rangkaian telefon pintar berjenama Vivo memang popular dengan kehebatan kamera depan untuk tujuan "selfie". Pernah dilabelkan sebagai "the perfect selfie phone".


Terbaru dari Vivo iaitu Vivo V7+ dengan kamera depan 24MP dan menjanjikan kualiti gambar yang sempurna dan jelas. 




Mengikut jejak langkah LG dan Samsung, Vivo V7+ hadir dengan 18:9 aspect ratio display yang memberi kepuasan paparan skrin yang lebih besar. 



Iday paling suka dengan kamera depan Vivo V7+ kerana kualiti kamera memang terbaik. Kalau guna untuk video semasa event atau food review mesti best. Tak perlu bawa kamera besar-besar. Lagi-lagi kalau live video, memang cantik.



Antara spec lain yang ada pada Vivo V7+ adalah :

Qualcomm Snapdragon 450 Octa Core 1.8 GHz 
Processor 4GB RAM 
64GB ROM + Up to 256GB microSD 5.99-inch 
Fullview HD Display (18:9 aspect ratio, 1440 x 720 pixel resolution) 
16MP Rear Camera + 24MP Front Camera 
 3225 mAh Li-ion Battery FunTouch OS 3.2



Korang boleh check video Vivo V7+ review di bawah :



Menarik kan?
Dapatkan Vivo V7+ di Senheng/SenQ

Korang boleh beli Vivo V7+ di Senheng/SenQ bermula 26 September 2017 hingga 15 Oktober 2017. Sepanjang promosi ini korang akan dapat percuma "Backpack" dan voucer Watson.

Terdapat 2 pilihan warna iaitu Black dan Gold dan harga Vivo V7+ adalah RM1499.


Iday galakkan korang membeli di Senheng/SenQ kerana :

2 pilihan cara pembelian : full payment atau 24 bulan Installment.
* 24 bulan Installment : Maybank, Maybank AMEX, Public Bank dan HSBC (akan datang Citibank)

Kalau Installment, hanya perlu bayar RM64.46 sebulan! Murah kan!



 Penghantaran ke pintu rumah di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

→ Tambahan 1 tahun warranty khas untuk ahli PlusOne.
* Hanya perlu bayar RM12 untuk menjadi ahli dan dapat tambahan 1 tahun warranty. Kepada ahli yang telah mendaftar, hanya perlu log-in ke akaun senheng.com.my and senq.com.my, buat pembelian dan automatik dapat 1 tahun warranty.

Trade In Rebate

Khas untuk pelanggan yang pernah membuat pembelian telefon pintar di outlet Senheng. Mereka boleh tukar telefon lama dan dapatkan rebate untuk beli Vivo V7+. Lagi info, korang boleh check link ini : http://www.senheng.com.my/trade-in-rebate .


INGAT YE, Jualan Vivo V7+ bermula 26 September hingga 15 Oktober. Korang boleh buat pembelian di link bawah :





So, apa pendapat korang tentang Vivo V7+? Boleh share di ruangan komen di bawah ye. Kalau suka artikel ni, boleh share!




Till then, Bye!




Others Post




16 comments:

  1. pergh kamera depan dia. memang sesuai sangat bagi vlogger2 ni . mesti buat video pun cun kan

    ReplyDelete
  2. Makin laju teknologi.24mp tinggi tu. Nak check out lebih la

    ReplyDelete
  3. Buat selfie sambil traveling sangat cocok nih hp. hehe

    ReplyDelete
  4. Pernah try kamera selfie dan kamera utama Vivo. Memang best kameranya.setanding kamera phone yg lain

    ReplyDelete
  5. Kenapa teknologi telefon sekarang suka kepada kamera depan lagi bagus dari belakang hurrrmm tak faham patut dua2 sama lah..

    ReplyDelete
  6. tak pernah guna vivo before tapi ada kawan cakap okay. waiting for iPhone first :P

    ReplyDelete
  7. Makin canggih kan ... memasing nak menang spesifikasi. terpikat kot tengok iklan dia haha

    ReplyDelete
  8. Bestnya kalau dapat sebijik ni. Sekarang pon tengah pakai HP vivo. TApi yang biasa je.

    ReplyDelete
  9. semakin canggih telefon.. menarik juga tuu

    ReplyDelete
  10. Terbaiklah Vivo V7 ni, macam best kamera dia hehe

    ReplyDelete
  11. ramai kawan Sal guna VIVO...ni yang latest ...gambar cun woooo

    ReplyDelete
  12. Asyik dengar org cakap Vivo ni kamera dia cantik...tapi dapatnya tak lagi...huhuhu. Bila lah sis boleh dapat free kan

    ReplyDelete
  13. Best sangat pada yg suka berselfie kan. Boleh bayar installment itu yang paling best tu

    ReplyDelete
  14. Video front camera dia berapa fps?

    ReplyDelete
  15. Hari itu, tengok masa pelancarannya. Macam menarik je... Tengok la nanti, maybe angkat sebiji

    ReplyDelete

Follow My Instagram

Blog Archive