Food Review


Label "Food Review" ini digunakan untuk semua artikel di blog ini yang berkaitan dengan food review, info tentang restoran/kedai makan yang baru dibuka, tempat makan best  dan semua artikel yang berkaitan dengan makanan.

Check senarai blog post dibawah :





    Kalau korang ada tempat best boleh cadangkan iday review di ruangan komen. Untuk pemilik restoran/kedai makan yang berminat untuk Iday tulis food review, boleh email di sayaiday@gmail.com :)

    5 comments:

    1. Info yang sangat berguna memandangkan saya kaki jalan jalan cari makan. Kepada penggemar makanan mesti tertarik dengan info ini. Terima kasih.

      ReplyDelete
    2. Wow banyak nya kalah kita hehehe boleh lah terjah ada yang tak pernah cuba dan tahu ada yang di pernah pergi...

      ReplyDelete
    3. Ini utk tahun 2017 yang Iday dh pi ke?hehehe...ada separuh tu akak dh pi..yang lain x pi lagi...ok nanti bole terjah

      ReplyDelete
    4. wow i think i nak list down all macam you. hahaha

      4D3N Star Cruise 2017

      ReplyDelete
    5. sangat memudahkan bagi penggemar "jalan-jalan cari makan" .. pilih saja mana yang berkenan ..tq sharing sis!

      ReplyDelete

    Follow My Instagram

    Blog Archive