Header Ads

Flower/Bridal Bouquet - Orchid + Rose


 Assalamualaikum & Hello :)

Lagi seminggu, sebenarnya banyak yang belum setel lagi. InsyaAllah setelkan slow2. Iday baru sibuk-sibuk nak cari flower/bridal bouquet. Boleh x? Haha

Iday dari dulu memang suka dengan orchid. Tunang hari tu pon banyak guna bunga orchid & wedding nanti pon guna orchid taw. Haha So, memang ada dalam wishlist nak bunga orchid untuk flower/bridal bouquet. 

Iday harap sangat, dapat flower/bridal bouquet guna orchid and rose. Serius sangat cantik okay! :) Actually, orchid dengan mana2 bunga pon cantik. like seriusly cantik gile!





Menangis aku tengok. cantik sangat. Haha. okay la. hopefully dapat la bunga yang diidam-idamkan ni. haha.

:)


Kalau berminat untuk baca artikel lain, boleh check "Related Post" atau cari dalam kotak "Search" dibawah ↓↓↓↓


4 ulasan

Princesa3290 berkata...

babe, cantik la orchid! Especially purple! naik sangat! ♥
ok now i excited nak fikir pasal my wedding bouquet! :p

budakbandunglaici berkata...

Try pergi cameron. Murah2 kat sana

Tok Jabit berkata...

Wow .. cantik betul gubahan bunga tu .. nih kalau wife saya tgk ni sure nak ni .. :)

sayaidaydotcom berkata...

Haha, kannn, iday suka sangat orchid. Jom geng kita pilih orchid for our wedding. Hehehe :)