Header Ads

Lelaki Dengan 14 Suara - Siap Boleh Tiru Suara Adam Levine



Hi :)

Ada bakat menyanyi dah cukup bagus dah, tapi macam mana dapat buat pelbagai jenis suara, siap suara selebriti popular pulak tu. Hehehe



Ikut pada title atas tu. actually iday nak share 1 video. Iday rasa memang awesome, n ofcourse dia buat edit2 tapi its look real kan. Lagi2 artis yang dia tiru tu, mostly my favourite singer. Hahaha layan je la. 

plus, laki tu cute *islam cute lagi :p



cool kan? Korang boleh buat?


Kalau berminat untuk baca artikel lain, boleh check "Related Post" atau cari dalam kotak "Search" dibawah ↓↓↓↓


16 ulasan

Unknown berkata...

hahahha..plan apakah itu..jeng3x :p

Kekzamanis berkata...

Hebat laki ni.. Semua sura dia boleh tiru.. Hehe..
Rosmiza Ali Official Blog™

Unknown berkata...

lol.. tak berbakat macam orang ni la.

Foodilicious berkata...

His voice do made my day. Was enjoying his voice and he do look cute by the way xD

Miera Nadhirah berkata...

Awesome guy... I am soooo impressed..... amazing...

Sylvia Lye 美魔女 berkata...

Haha!! Talented young man!! Bring a lot laugh to us!!

Bearhy Hui Ying berkata...

wow...talented man!!! So amazing!!

5 Little Angels berkata...

Wah... 14 voices ? I wonder how he could do it ?

Unknown berkata...

hahaha! unique talent indeed! Made my night!

Emily berkata...

What a talented guy he is. And you are right, yummylicious, too! HEHEHE

Aliza Sara berkata...

HAHA this guy is crayyy. Hebat betul manusia zaman skarang. haha

Unknown berkata...

This guy is so talented! Impressed!

Leona Lim berkata...

talented but quite scary right if you know someone like this, you can never recognise his voice haha

Ivianat berkata...

I have seen this video before this guy really so talented and so cute. HEHEHE

Isaac Tan berkata...

so much talent.. good stuff ~

Arisa Chow berkata...

so many talented people in this world indeed