Header Ads

Lelaki Dengan 14 Suara - Siap Boleh Tiru Suara Adam Levine



Hi :)

Ada bakat menyanyi dah cukup bagus dah, tapi macam mana dapat buat pelbagai jenis suara, siap suara selebriti popular pulak tu. Hehehe



Ikut pada title atas tu. actually iday nak share 1 video. Iday rasa memang awesome, n ofcourse dia buat edit2 tapi its look real kan. Lagi2 artis yang dia tiru tu, mostly my favourite singer. Hahaha layan je la. 

plus, laki tu cute *islam cute lagi :p



cool kan? Korang boleh buat?


Kalau berminat untuk baca artikel lain, boleh check "Related Post" atau cari dalam kotak "Search" dibawah ↓↓↓↓


16 comments

Unknown said...

hahahha..plan apakah itu..jeng3x :p

Kekzamanis said...

Hebat laki ni.. Semua sura dia boleh tiru.. Hehe..
Rosmiza Ali Official Blog™

Unknown said...

lol.. tak berbakat macam orang ni la.

Foodilicious said...

His voice do made my day. Was enjoying his voice and he do look cute by the way xD

Miera Nadhirah said...

Awesome guy... I am soooo impressed..... amazing...

Sylvia Lye 美魔女 said...

Haha!! Talented young man!! Bring a lot laugh to us!!

Bearhy Hui Ying said...

wow...talented man!!! So amazing!!

5 Little Angels said...

Wah... 14 voices ? I wonder how he could do it ?

Unknown said...

hahaha! unique talent indeed! Made my night!

Emily said...

What a talented guy he is. And you are right, yummylicious, too! HEHEHE

Aliza Sara said...

HAHA this guy is crayyy. Hebat betul manusia zaman skarang. haha

Unknown said...

This guy is so talented! Impressed!

Leona Lim said...

talented but quite scary right if you know someone like this, you can never recognise his voice haha

Ivianat said...

I have seen this video before this guy really so talented and so cute. HEHEHE

Isaac Tan said...

so much talent.. good stuff ~

Arisa Chow said...

so many talented people in this world indeed