Movie Review & Trailer | Ant-Man

0

Iday masih di Kedah tapi akan gerak ke KL malam ni. Doakan kami selamat sampai and jalan tak sesak ye. Hahaha 
Korang dah tengok Ant-Man? Iday sempat tengok masa hari raya kedua, ikut Islam and kawan-kawan dia la tengok Ant-Man dekat Alor Setar. Islam memang dari masa trailer tu nak tengok dah cerita tu.


Jom tengok trailer dulu :

Movie Review - Iday

Iday rasa cerita Ant-Man ni macam simple, senang nak faham and hadam. Basically tentang Dr. Hank Pym sorok rahsia suit yang boleh mengecilkan badan hingga size kecil dari Darren Cross. Tapi Dareen Cross tak puas hati, so dia buat Yellow Jacket. So, Hank Pym minta tolong Scott Lang, pencuri yang hebat untuk curi Yellow Jacket tu. 

Nanti ada la, part-part yang korang tak expect, part kelakar, suspen and gaduh-gaduh. Hehehe Iday suka part yang dia mention Avenger, Iron Man and Stark. Haha

Overall iday boleh bagi 4/5, boleh tengok kat wayang tapi kalau tunggu DVD or movie online pon okay je. Hehehehe marah orang yang minat marvel. Hehehe :p

Movie Review - Islam

Islam suka suit Ant-Man and karakter Scott Lang yang cuba mengubah hidup dia yang dahulunya seorang pencuri demi anak dia yang comel, Cassie.Siapa yang dah tengok? Best tak? Ke masih dalam mood beraya? :)

Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)