Korang kenal ke Naddy Sushi ni?

kredit : Instagram Naddy Sushi

Iday rasa, Naddy Sushi ni popular di kalangan mereka yang aktif di Twitter, Vine and Instagram. And adik-adik remaja ramai yang "ship" pasangan Naddy and Epul. Epul pula warganegara Singapura yang aktif dengan vine. Iday memang dulu follow diorang punya vine and instagram. 

Naddy pernah featured dalam Utusan Malaysia.







Sebenarnya kehadiran Naddy Sushi ni mula dirasai bila ada video balik kampung yang tengah viral dekat Facebook sekarang. Kebanyakan komen mesti cakap "tengok sebab perempuan dalam video comel" "repeat video sebab isteri cantik"


A video posted by SHAYIFUL EUSOFF (@shayifuleusoff_) on


Tapi memang Naddy tu comel pon, paling best dia pandai main piona and menyanyi sebenarnya. Follower dekat Instagram pon dah capai lebih 400k . Kalau korang berminat untuk bekerjasama dengan Naddy kena contact email dekat info IG Naddy . 

Untuk pengetahuan korang, Naddy ni pon ada adik yang popular dekat Instagram. Dua-dua memang comel. Hehehehe 


Okaylah, belanja suara Naddy sikit, hehehe


A video posted by Nadhirah Zamani (@naddysushi) on


Update 2018 : Yes! Diorang Kahwin. Hehehe Ini gambar counting days Naddy. Akhirnya kahwin jugak diorang :)

Ramai yang nak tahu Epul ni agama apa sebab ada tatu. Epuleusoff sebenarnya beragama Islam dan berasal dari Singapura.



Update 2020: Naddy selamat melahirkan seorang anak lelaki yang diberi nama Isma Shayiful pada 6 Ogos 2020.