Hi 

Siapa dekat sini memang follow Running Man every week? Siap download and tengok banyak kali? Siapa suka Kwang Soo? Siapa suka Kim Jook? Siapa yang tak pernah-pernah kering gusi tengok Running Man?

Tu semua Islam sebab antara kitorang, Islam la paling suka tengok Runing Man and dia selalu suruh adik Iday si Cah tu download. Hehehehe

Iday bukan tak minat, cuma tengok bila Islam tengok. Tumpang tengok sekali. Ada je episode yang iday terlepas. Kalau Islam, dia memang tengok every episode. 

So, semalam iday teman dia tengok then iday macam perasan yang Jong Kook ni macam rapat semacam dengan Ji Hyo. Gedik la nak google gosip terbaru Running Man. Rupanya sekarang tengah hangat  gosip tentang relationship Jong Kook dengan Ji Hyo. Siap ada nama untuk diorang "SPARTACE" Hahahahaha




Cuba tengok video ni macam mana Jong Kook bagi 1000 alasan and menafikan diorang ada something. Hehehe



Iday sekarang ni rancak ikut update Instagram Spartace ni. Sebab suka-suka tengok Jong Kook and Jii Hyo. Comel la diorang. Teringat dulu masa bercinta dengan Islam dalam 1 office tapi terpaksa sorok-sorok. Nanti kantoi dengan boss. Dah la selalu pergi event sama-sama. Hahaha

Jom kita tengok moment2 antara Jong kook and Ji Hyo sepanjang dalam Running Man and konsert. Hehehe

Ep 268 : Kookie's expressions when Ji Hyo chose that guy guest as her partner



+  Haha upload this photo dengan caption "#1shoe #star #iloveyou #runningman" and Jong Kook actually liked gambar ni. Hehehe 



+ Ini dari Ep 261 - sekolah berhantu. Serius, diorang ni asyik stick together walaupon bukan 1 team. Hehehe


+ Feed her with food that she liked :) Ni episode 261 jugak. Comel :)


+ Lepas ni, dah tak kisah la nak cabut tags ni. Hehehe Ep 185. 


+ Bukan 1 team, tapi asyik berkepit and holding hands. Hehehe


Okay last. video IG ni. Hehehe IG ni la iday tengah follow sekarang. takde kerja kan. hahahaha




Comel kan relationship diorang? Tapi iday tak sure kesahihan dia, ni semua fan made and mana taw diorang saje buat macam ni supaya rating Running Man naik. Tapi iday memang suka kalau diorang togeher. Comel ! Heheheh So, bagi pandangan korang? Yay Or Nay?