Assalamualaikum geng hari ni aku nak kongsikan dengan korang semua barang bakul kepit lc v1 atau raga kepit lc v1 yang aku dah lama cari dan nak beli tapi selalu putus stock weh. Tambah-tambah tahun 2020 langsung barang ni tak masuk Malaysia disebabkan Covid-19. 

Raga kepit ni dari segi kosmetik bagi aku cukup lawa dan aerodinamik sesuai untuk manusia jenis kaki panjang,bukan tangan panjang, tangan panjang tu hang, sapa lagi hang yang dok baca ni la hahaha

Tapi kita semua harus ingat tak ada benda yang sempurna di dunia ini. Termasuklah bakul kepit ni sebabnya nak bawa barang payah sangat dan tak macam bakul biasa. Habis terabur dibuatnya haha, kalau hangpa guna spec stnadard modi atau open rasanya barang tu dah tertingal di atas jalan hahaha.

Jom layan aku pasang raga kepit lc v1 ni geng, Hangpa yang baru main LC mungkin belum pernah tengok benda alah ni kan jom tengok dengan lebih dekat hehe.

Jadi jom layan video aku jangan lupa subscribe geng like share dan komen tauuu..