Assalamualaikum, hari ni aku nak kongsikan cara aku buat mudguard LC V1 aku ala-ala mudguarl yamaha Y15zr. Untuk pengetahuan semua, aku dah potong mudguard LC aku sebelum ni cumanya sekarang aku buat ala-ala y15 v2 hehe.

Aku tak pasti sama ada cantik atau buruk cutting yang kedua aku buat ni sebabnya aku ada nampak post di Youtube di negara jiran kita Indonesia ada buat cutting macam ni.

Aku nampak macam menarik jadi aku pun mencuba buat seakan sama macam yang dalam youtube tu haha.

Jadi korang boleh la cuba design ni, andai kata tak minat, aku pun ada buat design yang biasa dan nampak nice sikit dari yang terbaru ni. Jadi jom layan video di bawah ni haha aku harap korang semua terhibur lah bila layan yotube aku ni.

Yang penting wajib subscribe tau jangan lupa tekan butang loceng weh hahaha. terima kasih kepada semua yang dah support aku.