Assalamualaikum, kalini aku share cara pasang brake disc belakang LC aku pasti cengkam, jadi hangpa cuma ikut sahaja macam aku punya setup pun dah cun.

Kalau berminat nak beli barang macam aku, boleh check link ni : Bracket Ekzos 👉 https://t.productlink.io/a022w6i Set Enkei PNP LC 👉https://t.productlink.io/a022w6j Spring Enkei Double Stand 👉https://t.productlink.io/a022w6k RCB Charcoal 👉 https://t.productlink.io/a022w6l

Kepada yang belum ada brake belakang dan tak tahu macam mana nak pasang boleh ikut video yang aku dah buat dalam youtube channel aku. Sejujurnya untuk pasang disc brake belakang agak mahal dan memerlukan modal yang tinggi.

Akan tetapi keselamatan akan lebih terjamin. Aku jadi murah sikit sebabnya dah ada rim 6 batang 125z. Kalau macam yang tak ada rim disc makan modal nak kena beli rim, rim saja dah 400 siap bush,bearing segala bagai.

Video pemasngan ada di bawah:


Jika ada sebarang pertanyaan boleh wasap aku 0182545698. In Sha Allah aku bantu mana yang boleh sampai dapat brake yang cengkam.

Okay jangan lupa subscribe komen like dan share youtube channel aku tau.