Enter your keyword

Jalan-jalan Melaka 2014

Okay cerita Melaka belum habis lagi. Hahaha

Ni entry penuh gambar je, gambar kitorang masa jalan-jalan dekat Jonker Street. Thanks to Islam yang gigih ambil gambar kitorang. Hehehe. Bestnya melaka, cam nak repeat lagi! 

Oh! Kalau nak pergi Melaka, boleh tengok banyak lagi tarikan Melaka di JomJalan[KLIK] . Iday pon check website ni la sebelum datang Melaka. JomJalan banyak share tempat-tempat best dekat Melaka :)






Islam kebetulan snap gambar makcik ni kiss pipi anak dia while anak dia peluk erat lengan bapak dia. Hehehehe :)



Oh, ni memang our favourite drink masa kat melaka tu. Jalan penat-penat sepanjang Jonker Street tu terus beli air. Ada 2 - 3 kali gak singgah beli air kat situ. Hahaha

















Sementara tunggu yang lain park kereta, kitorang sempat bergambar dekat dinding coklat kat Jonker Street ni. Cantik background dia. hehehe


Hahahaha. mulut sama. Actually time ni iday and fadh tak faham apa islam cakap masa amik gambar tu. Haha



Orang lalu lalang. :p








Masa ni bermula la episode photobomb. Time ni semua penjual tengah siap-siap nak bukak street market dekat jonker street ni. hehe







Via via. Hahaha :)





Masa ni Sara belum kahwin lagi. kengkonon ni gambar pre-wedding diorang la. Hahaha. Fadhli usaha gigih nak photobomb diorang. Hahaha


















Akhirnya, ada jugak gambar Islam. hehehe :)















Alaaaaaa. rindu sangat Melaka. rindu sangat saat masa jalan-jalan ni. Kena start plan trip lain pulak ni. Jom korang! :)

2 comments:

  1. Nice trip. :-)
    Jemput singgah segmen, novel diagnosis, header, vector art, topup, tudung untuk dimenangi! http://studioous.blogspot.com/2015/02/1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt-by.html

    ReplyDelete
  2. Selamat cuti !

    Boleh kunjungi A Famosa Resort di Melaka lain kali :) 5* villa

    www.villafamosaresort.com

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List