Enter your keyword

Iftar Potluck Blogger 2015 #HaiBlogger

Minggu terakhir raya, sure ramai yang tak sabar nak balik jumpa family masing-masing kan. Syawal dijangka tiba pada hari jumaat and sebenarnya dah ramai mula balik weekend sabtu lepas. Blogger AyueIdris pon dah selamat balik Melaka semalam, Uzu dari KisahEmasPutih pon sama dah balik Sabah. Seronoknya!

Header blog pon dah tukar tema raya, padahal letak gambar masjid je, takle nak lawan blog BBL. Hahahaha





Iday pon tak sabar nak balik ni, walaupon bukan balik kampung dekat Terengganu tapi excited juga sebab dapat merasa macam mana sambut raya di kampung suami. Padahal, semalam gaduh macam budak-budak dalam kereta, kampung sape lagi best. Hehehehe :p

Sebenarnya iday nak cerita tentang Iftar Potluck Blogger 2015 yang iday join sabtu lepas. Akhirnya dapat jugak lepak berbuka puasa dengan kawan-kawan blogger. Walaupon tak ramai sebab, dah ramai start balik kampung and sibuk penyediaan minggu akhir raya ni. So, next year kena plan awal sikit. Hehehe


Otw pergi Iftar Blogger - Hai Lin !


Bila cakap pasal Potluck, ofcourse kena bawak makanan sendiri and makan ramai-ramai. Ada yang masak and ada yang beli. Iday masak untuk Iftar Blogger ni, iday masak Ayam Panggang Rosemary resepi blogger Fatin Liyana tu. 



Alhamdulillah habis and diorang suka. Nak taw resepi check link bawah :


Iday pon berjaya pujuk Lin datang sekali Iftar Blogger ni. Hehehe 



Dah lama tak lepak atas rumput dekat padang Shah Alam ni. Rupanya ramai orang berbuka di padang Shah Alam, siap bawa durian. Hehehehe




Sekali boleh pulak jejak kasih dengan kawan zaman belajar kat sini. Kalau Fadzi datang, memang betul2 reunion la. Hahaha 




Abaikan muka aku serabai, jenis bangsa tak pernah rasa nak pakai apa make up kat muka. Naked face! #dontjudje Haha




Banyak sebenarnya kitorang makan, Acul bawak kfc, Halim bawa kambing, ada yang bawak murtabak, roti john, kuih pelita, udang petai, paru goreng and banyak lagi. Alhamdulillah rezeki and tak membazir pon okay, semua habis. Hehehehe ada sikit ida bawak balik hidang dekat Khai and kawan2 untuk #projektanpanama . Yang ni next entry ida story okay.









Budak-budak laki, kumpul setempat sembang masalah negara, yang perempuan selfie wefie and sebagainya la. Hahahaha

Lagi gambar dari Halim

Thanks korang! Kenyang sampai hari ni :)

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List