Enter your keyword


Handsock Syahira Brand - Pelbagai Corak dan Warna





Handsock Syahira Ekslusif - Pelbagai Corak dan Warna | Sejak iday kerja dengan Lazada Malaysia, iday memang mengumpul handsock, salah satu sebab adalah baju t-shirt komersial Lazada ni semua berlengan pendek. Tiap kali campaign, mesti kena pakai t-shirt and handsock. 

Awal-awal dulu iday beli handsock jenis biasa yang harga RM5 je. Tapi kualiti sepadan dengan harga la, jenis jarang and benang cepat tertarik. Tak tahan lama. Pakai pon macam tak pakai. HAHA

Then iday ada ternampak rakan dekat Facebook ada share gambar dia memakai handsock dari Syahira Brand, laju-laju iday check IG, Facebook Page and website Syahira Brand. 


Rupa-rupanya ada banyak corak dan pilihan warna. Cantik-cantik pulak tu. Siap ada yang jenis tak macam handsock, iday ingat lengan baju sebab ada eksesori cantik. Hehehe

Ini antara pilihan warna dan corak handsock dari Syahira Brand :


Aisya Love dengan 6 pilihan warna dan 3 jenis saiz



Aisya Pearl dengan 6 jenis warna dan 3 jenis saiz





Iysya Exclusive dengan 5 jenis warna dan 3 jenis saiz





Iysya Brand dengan 4 jenis warna butang yang berbeza dan 3 jenis saiz





Ring Dwitone dengan 5 jenis warna dan 3 jenis saiz






Iday paling suka yang ni! Iday belum beli lagi tapi iday akan beli nanti. Suka sangat dengan corak lace tu, cantik! Hehehehe



Sekarang iday dah ada beberapa jenis handsock dari Syahira and iday pakai bersama baju lengan pendek atau baju yang lengannya luas. Makin berusia makin menjaga aurat. Hehe Sesuai sangat la dipakai untuk ke office. 

Ini antara koleksi handsock iday dari Syahira Brand :

Aisya Lover - saja ambil warna biru sebab iday banyak baju blouse warna biru yang lengan pendek. Hehehe



Jahitan sangat kemas and selesa dipakai. Memang recommend dekat korang kalau nak beli handsock. Hehe 



Yang ini pula simple, iday biasa pakai dengan t-shirt lengan pendek. Kalau nak keluar beli barang ke, makan luar ke, iday akan pakai handsock ni. Hehehe



Ini pula dari Aisya Pearl, ada nampak tak ada batu pearl pada zip. Hehehe Iday pakai sekali dengan jubah hitam iday and matching dengan tudung hijau. Tapi dah bagi dekat Mak, sebab dia suka sangat. Nampak gaya kena order lagi. Hehehe



Ring Dwitone! Dah lama iday cari handsock ring macam ni, lagi best bila ada jahitan lace. Cantik sangat. Kalau korang taknak yang dwitone, ada juga yang 1 warna je tapi warna hitam. Yang itu nanti iday nak order Hehehe



Lace cantik sangat! 



Last sekali, ini pon memang favourite iday. Design simple je. Iday ada post dekat FB and ramai yang komen handsock ni cantik. Siap cakap tak nampak macam handsock. Hehehe




Okay kan? Hehehe





          Review jujur iday tentang Syahira Handsock           

Kualiti kain - Iday memang puas hati dengan kualiti kain Syahira, tidak jarang tetapi tidak panas. Bila pakai memang rasa sejuk and kain lembut. Memang selesa. 

Corak dan Warna - Banyak pilihan dan kalau boleh nak ada semua. Iday plan nak belikan untuk mak iday, hari tu pon dah bagi dua pasang. Seronok mak dapat handsock baru. Hehe


So, kalau nak beli handsock, iday memang recommend sangat handsock dari Syahira Brand ni. Kalau berminat nak order atau detail tentang handsock ini, boleh check link dan info dibawah :


Whatsapp :
019-4612315

Facebook : 

Instagram : 

Websiter : 



Ada yang dah pernah beli? Best kan!? Hehehe











Others Post




2 comments:

Follow My Instagram

Blog Archive