Hallo! dan Assalamualaikum :)

Iday minat sangat2 dengan Kim Jones, Jericho Rosales punya wife. no wonder la, dia berjaya curi hati si kacak Jericho Rosales kan. Hehe. Iday pernah buat entry tentang wife Jericho ni kat sini : Jericho's Rosales Wife


tapi sekarang iday nak share video wedding diorang. Iday selalu berangan nak buat wedding kat pantai. Walaupon rumah iday dekat sangat dengan pantai, tapi iday rasa kos mungkin terlebih budget sikit. So, maybe outdoor photo  session je buat kat pantai. majlisnya buat kat rumah. Hehehe Ala, dari rumah pon boleh nampak pantai. Haha

So, enjoy the video. memang WOW! :)



part best : Jericho nangis tengok Kim Jones, cantik sangat okay. Hehe