Header Ads

Jericho Rosales & Kim Jones Wedding Video


Hallo! dan Assalamualaikum :)

Iday minat sangat2 dengan Kim Jones, Jericho Rosales punya wife. no wonder la, dia berjaya curi hati si kacak Jericho Rosales kan. Hehe. Iday pernah buat entry tentang wife Jericho ni kat sini : Jericho's Rosales Wife


tapi sekarang iday nak share video wedding diorang. Iday selalu berangan nak buat wedding kat pantai. Walaupon rumah iday dekat sangat dengan pantai, tapi iday rasa kos mungkin terlebih budget sikit. So, maybe outdoor photo  session je buat kat pantai. majlisnya buat kat rumah. Hehehe Ala, dari rumah pon boleh nampak pantai. Haha

So, enjoy the video. memang WOW! :)



part best : Jericho nangis tengok Kim Jones, cantik sangat okay. Hehe


Kalau berminat untuk baca artikel lain, boleh check "Related Post" atau cari dalam kotak "Search" dibawah ↓↓↓↓


4 ulasan

Unknown berkata...

memang wow!!!senyum sensorang tgk video nie... hehe

Nurzha berkata...

Tidakkkkkk...jelesnya saya! Video ni mmg awesome @sayaiday

sayaidaydotcom berkata...

kan. baru nak marah kim ni amik boyfriend kita, then tengok diorang sweet sangat. k fine. Haha

sayaidaydotcom berkata...

sangatttt. iday paling suka part cincin. awesome gileeee.