Header Ads

Melaka Trip (teaser)


Salam,

Weekend lepas, iday and kawan 1 ofis plan pergi Melaka. Pergi tak lama pon, cuma 2 hari 1 malam. Kitorang pergi dengan 2 buah kereta & gerak hari sabtu pagi. Kitorang sempat pergi Jonker Street, makan dengan Jonker88, lepak dekat kampung portugese, main lantern, minum original coconut shake dekat klebang. Fuhhh, padat aktiviti 2 hari 1 malam. Thanks to waze kerana membantu kami sepanjang perjalanan. Hehehe. 

Ni just teaser, tak sempat nak update! huhu :)


























Update Tentang Contest Shopping at Lazada :

Iday akan announce the winner by today okay! Iday ada dapat email and message through Facebook and blog semua tanya pasal pemenang. Sabar ye. :)












Kalau berminat untuk baca artikel lain, boleh check "Related Post" atau cari dalam kotak "Search" dibawah ↓↓↓↓


13 comments

Nuriesya Nadia said...

Alaaaaaa ! Untunglah husband photographer , gambar cantik bagai nak gila. Amboi. :P

MizzTina said...

melaka adalah tmpt paling best nk jalan²..

Nur Amylia said...

Kat melaka tapi nampak mcm kat obersea hahaha cantik gambar!

InaYusoff said...

daku orang melaka ponggg malas nak p melaka...
hihih

Miss Yana said...

Bestnyer..

Halim Brothers said...

Pergi Melaka tak melawat tempat bersejarah rugi lerrrr..

nor hidayah mohd nor said...

Hahahaha. untung untunggggg , seronok islam ada orang puji.

nor hidayah mohd nor said...

Banyak tempat best! hehehe :)

nor hidayah mohd nor said...

Thankssss . credit to husband. hehe :)

nor hidayah mohd nor said...

Hahahaha, dah biasa kan. kita ni dok jauh, tu yang excited sikit :)

nor hidayah mohd nor said...

Hehehe, lain kali boleh pergi :)

nor hidayah mohd nor said...

Hahahaha, dulu selalu pergi melaka, pergi A-famosa semua. kali ni jalan2 macam ni je. Hehehe

Anisyamir Leejo said...

dushhh gambar lawa-lawa lah >.< Lama dah takpergi Melaka. Dulu macam 'lost' je nk buat apalah pergi Melaka, skrg daa ada plan. hehe

(http://anies-msletoes.blogspot.com/2015/01/saya-pun-kpoppers-jugak.html)