Hi

Update : Alhamdulillah, Mat Luthfi dah selamat jadi suami orang dah. Hehehe Check artikel ni untuk gambar-gambar kahwin Mat Luthfi : http://www.sayaiday.com/2016/01/tahniah-mat-lutfi-dah-kahwin.html

Tadi jalan-jalan dekat twitter. Hamboi jalan-jalan. Hahaha yela, kat twitter ni je korang boleh tengok apa yang tengah trending, cerita-cerita best. Tetiba ada nampak satu tweet mention Mat Luthfi nak kahwin. Sebelum share ni tengok dulu betul ke tidak kan. 


Hehehehe :p



So, kalau cerita ni tak betul, salahkan @qylahuzaini ni. Hahaha



Iday pernah baca satu catatan mat luthfi dalam buku dia, tentang gadis-gadis yang jatuh hati and nak kahwin dengan mat luthfi sebab suka dengan video- video kelakar mat luthfi.



Last-last gadis bertudung hitam dan manis ini jadi pilihan mat luthfi. Tahniah! Diorang ni baru lepas buat ujian HIV di satu klinik :)



Rupanya Mat Luthfi dah tunang. Pandai dia sorok. Hehehe

Apa-apa kita doakan semua berjalan lancar, tunggu video Mat Luthfi umumkan tarikh perkahwinan ke? Hehehe