Yes, Ibu-Ibu Bapa-Bapa di seluruh Malaysia! 

Ada berita baik yang Iday nak share, sekarang Lazada Malaysia tengah mengadakan jualan Big Baby Fair bermula 26 Julai sehingga 30 Julai dengan promosi diskaun sehingga 80%!

Promosi diskaun sehingga 80% untuk pelbagai barangan termasuklah lampin, fesyen kanak-kanak dan kelengkapan bayi. 



Antara jenama terkemuka yang para rakyat Malaysia boleh dapatkan sepanjang kempen “Big Baby Fair” termasuklah Mamypoko, Huggies, Nestle, Sweet Cherry, Pediasure, Goo.N, Wyeth, Anakku dan Fisher Price dan banyak lagi. 






Bukan sahaja akan menikmati diskaun hebat dan jualan segera daripada jenama di atas tetapi juga boleh mengharapkan penghantaran percuma apabila membeli produk terpilih!




Promosi Huggies - RM79.90 

Iday ada tengok ada 1 promosi best dekat Lazada Big Baby Fair iaitu harga untuk Huggies Dry Pants L50 x 3 Super Jumbo pack hanya ada RM79.90. 


Siap ada extra 4 keping setiap satu pack tu. Then dapat pula free gift iaitu Huggies Baby Wipes. 




Iday ada buat perbandingan harga dekat website Watson untuk jenama dan jenis yang sama. 

Harga untuk 1 pack adalah RM35.82 . Itu pon takde free 4 keping. 




Harga 3 pack adalah RM107.65 . So korang sebenarnya dah jimat RM27.75. Banyak tu! So cepat-cepat korang beli dengan check link dibawah ni :

http://www.lazada.com.my/huggies-dry-pants-l504-x-3-super-jumbo-pack-16553686.html

atau korang boleh check official page diorang di link ini :

http://www.lazada.com.my/huggies-official-store/


Sebenarnya banyak kelebihan kalau korang guna produk Huggies ni, antaranya adalah :

1. 360 Comfort Fit Waistband
2. Overnight Protection
3. Clinically Proven
4. 100% Breathable Outer Cover
5. Blue Quick Dry Layer
6. Double Leak Barriers.



Selain dari promo Huggies ni ada promo dari brand lain jugak, yang tu korang just check page di link ini : http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/



Kalau korang nak shopping and nak guna voucher, boleh check senarai voucher di bawah :


Voucher lain boleh check page sini : http://www.lazada.com.my/big-baby-fair-voucher/


So, korang dah start shopping barang baby belum? Jangan lepaskan peluang ni okay!