Siapa dah tengok drama Woman Of Dignity ni? Hati kena kental kalau tengok drama ni sebab korang akan menyampah dekat suami watak utama dalam drama ni. 


Isteri dah cukup baik dan cantik tetapi curang dan tidur dengan wanita lain. Paling menyakitkan hati bila si suami taknak ceraikan isteri dan juga berpisah dengan wanita simpanan tersebut. Memang gila. 

Ini scene yang paling menyampah, boleh pulak suami dia cakap macam ni dekat isteri dia sebab isteri dia marah dia curang.


Iday sebenarnya cukup tak faham dengan perempuan yang nak kacau hubungan rumah tangga orang. Sendiri dah ada boyfriend kacak katanya, tapi masik bermanja dengan suami orang. Apa entah dia fikir. 

Itu la yang Iday rasa bila tengok drama Woman Of Dignity ni.

Sinopsis Drama Woman Of Dignity

Drama ini mengisahkan Woo A-Jin yang hidup mewah kerana kekayaan ayam-mertuanya. Tetapi tidak kekal lama setelah suaminya mula curang. Hidup Woo A-Jin mula kucar-kacir. Park Bok-Ja seorang wanita misteri dan muncul dalam hidup Woo A-Jin dan mengajar Woo A-Jin untuk jadi terus tabah.

Info Drama Woman Of Dignity

Network: JTBC 
Episodes: 20 
Release Date: June 16, 2017
Runtime: Fridays & Saturdays / 11 malam
Language: Korean 
Country: South Korea

Pelakon Utama Drama Woman Dignity

Kim Hee-Seon sebagai Woo A-Jin


Kim Sun-A sebagai Park Bok-Ja



Video Woman 0f Dignity

Iday ada jumpa satu video yang memang scene paling best dalam drama ni, cuba korang tengok, memang padan muka perempuan tu.



Drama ni memang best. Lakonan diorang memang menjadi. Ada jugak scene sedih iaitu part bila anak dia tahu yang parents diorang nak berpisah. 

Okay, enough with the spoiler, korang kena tengok sendiri!

Kalau nak tengok, boleh check link di bawah. Iday listkan website yang korang boleh secara online :

→ Woman Of Dignity 

Last but not least,


Jangan marah, bye!