Hi Korang!

Seperti mana semua orang tahu, Neelofa ni antara selebriti popular dekat Malaysia. Selain dari aktif dalam bidang pengacaraan dan bakat lakonan mula menyerlah dalam Suri Hati Mr Pilot, dia juga seorang ahli perniagaan yang disegani di Malaysia. 

Kiranya Neelofa ni adalah wanita cantik dan bijak. So, setiap apa keputusan yang di buat oleh Neelofa adalah keputusan yang bijak dan melalui penelitian yang betul dari segala aspek.Sebab tu Iday terkejut bila Neelofa akhirnya menerima satu lamaran oleh seorang lelaki. Lelaki yang dimaksudkan adalah En Izdihar Bin Rosland dan beliau merupakan Finalist of International Young CEO Match 2007. 

Seorang ahli perniagaan yang berjaya seperti Neelofa. Tapi jangan salah faham ye, "LAMARAN" yang Iday maksudkan sebenarnya adalah lamaran menjadi duta produk keluaran En Izdihar iaitu Chew n Glow.
Jangan marah ye. Hehe

Produk Chew n Glow ni sebenarnya jenama produk di bawah syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd. En Izdihar mengambil alih syarikat tersebut dan bangunkan jenama baru Chew n Glow.

Sebelum En Izdihar pernah bekerjasama dengan Zakiah Anas, Anzalna Nasir dan Ramona Zamzam yang merupakan duta Sun Fabulous terdahulu. 

Selain dari berjaya bangunkan jenama baru Chew n Glow, En Izdihar juga berjaya mendapat persetujuan Neelofa sebagai Duta Produk. Hebat kan? Mesti ada sesuatu pada produk ini yang buat Neelofa bersetuju. Rupa-rupanya produk yang dikeluarkan oleh Sun Fabulous Sdn Bhd mempunyai ciri-ciri tersebut :

→ Produk Berkualiti
→ Produk Selamat
→ Harga Mampu Milik
→ Jaminan Kualiti dan Servis Selepas Belian
→ Sijil Kelulusan Sah Daripada Pihak Berwajib di Malaysia

Berikut adalah video pengenalan produk Chew n Glow :
Tahniah untuk En Izdihar kerana berjaya melamar Neelofa sebagai duta produk sekaligus membuktikan keberkesanan produk Chew n Glow ini.


Untuk tahu dengan lebih lanjut tentang produk ini atau syarikat ini, boleh la klik pada link di bawah :

Chew N Glow Fanpage  : www.facebook.com/rahsiawanitacantikmenarik


Info dan Maklumat Sun Fabulous Sdn Bhd :

RK-G-03, Kelab D'Shire, 
Jalan Camar 4/1, PJU 5, 
Kota Damansara, 47810 
Petaling Jaya, Selangor 

Phone:+6010 8878 8783 
Email: chewnglowofficial@gmail.com