Senarai Peserta Akhir Gegar Vaganza 5 (GV5) - Tahniah Zamani Dan Maya!

0

Hi Korang!

Akhirnya kita dah sampai ke penghujung Gegar Vaganza ke-5 . Baru tadi selesai konsert separuh akhir Gegar Vaganza dan telah diumumkan senarai peserta yang berjaya ke Final Gegar Vaganza.Ini senarai peserta yang berjaya ke Akhir Gegar Vaganza - susanan ikut markah tertinggi ketika konsert tadi :


Noryn Aziz - Laskar Cinta (berduet dengan Awi Rafael)
Amelina - The Power Of Love (berduet dengan Bob)Dia Fadila - Makin Aku Cinta (berduet dengan Ajai)Maya - Nisan Cinta (berduet dengan Ernie Zakri)


Zamani - Lagu Jiwa Lagu Cinta (berduet dengan Ameng)


Billy Zulkarnain - Curiga (berduet dengan Idayu)Selain dari lagu-lagu diatas, diorang pon ada battle song minggu depan. Ini senarai lagu-lagu dan peserta battle song :

Lagu : Where Is The Love 
Noryn Aziz vs Dia Fadila


Lagu : Teman Pengganti 
Amelina vs Maya


Lagu : Bunga
Billy Zulkarnain vs ZamaniTahniah kepada semua peserta yang layak ke akhir Gegar Vaganza 5. Iday tadi boleh sebak pulak time Maya dapat ke final. Setiap minggu persembahan Maya tak pernah mengecewakan.

Zamani pon berjaya ke final walaupon banyak drama sebelum ni. So, memang tak sabar nak tengok next week. Lagi-lagi nak tengok persembahan Maya bersama Ernie Zakri. Hehehe

Iday tak boleh nak predict siapa yang akan jadi juara sebab semuanya bergantung kepada persembahan minggu hadapan. Tapi Iday harap Maya akan buat yang terbaik.

Team Maya! HeheheKorang sokong siapa? Agak-agak siapa akan jadi juara Gegar Vaganza 5?


Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)