Hi Korang!

Kejap je dah nak sampai penghujung tahun. Apa pencapaian korang sepanjang tahun 2017? Azam tahun 2017 dah berjaya buat belum? Hehehe Jangan risau, 2018 kan ada. Semoga tahun 2018 lebih baik dari tahun sebelumnya. 



So, artikel kali ini Iday nak kongsikan dekat korang "Senarai Hari Terbaik Untuk Korang Mohon Cuti Sepanjang 2018".

Masa Iday kerja dekat Lazada dulu, awal-awal tahun dah mark dekat calendar hari apa yang bagus untuk apply cuti. Tahun ini, Alhamdulillah kerja sendiri. Nak cuti anytime pon boleh. Hahaha




Tahun ini hanya ada 12 cuti panjang, ini tak termasuk cuti setiap negeri ye. Ini memang cuti umum Malaysia.



Paling Iday suka adalah cuti bulan Februari dan September sebab panjang. Boleh la korang apply cuti awal-awal.  Hehehe

Then boleh la booking flight tikel awal-awal kalau korang plan nak travel next year, boleh dapat tiket dengan harga jauh lebih murah. Hehe

So, Iday jarang update blog sejak-sejak akhir ni, busy dengan plan untuk next year. Maklum la dah kerja sendiri. Hehe Nak jadi full time blogger and youtube creator kan.  Haha

Apa azam korang tahun depan?