New Video On Youtube.com/Sayaiday

Promosi KFC Bucket Berbaloi - BERBALOI KE?


Hi Korang, 

KFC antara restoran makanan "fast food" yang Iday tak pernah bosan dan baru-baru ini mereka telah melancarkan promosi KFC BUCKET BERBALOI




Dulu zaman bujang, memang makan 1 set je. Sekarang dah ada family, memang kena order set bucket ni sebab lagi berbaloi sebenarnya. 




Apa yang membezakan dengan bucket sebelum ni adalah, diorang gantikan cheesy wedges dengan nuggets. Anak-anak kan lagi suka suka makan nuggets and set ini sebenarnya lagi murah dari set bucket yang sedia ada sebelum ni.


Harga bagi ketiga-tiga combo :


Bucket A Combo : RM28.90

✓ 5 ketul ayam
 Whipped potato
✓ 6 ketul nuggets
✓ 2 Pepsi (Regular)

Bucket B Combo : RM46.50

✓ 9 ketul ayam
 Whipped potato
✓ 6 ketul nuggets
✓ 1 Pepsi (1.5L)

Bucket B Combo : RM69.90

✓ 15 ketul ayam
 Whipped potato
✓ 6 ketul nuggets
✓ 1 Pepsi (1.5L)


Ini pula harga bucket yang biasa. Cuma kalau korang nak add on nugget, Iday prefer beli KFC Bucket Berbaloi. 




Sebab contoh kalau korang beli Bucket A Combo + Cheesy Wedges + Coleslow :




RM28.90 + RM6.50 + RM6.90 : RM42.30 


Lagi murah dari harga bucket biasa then siap dapat 6 ketul nuggets. Gituuuu la sampai buat pengiraan. Hahahaha 


Kesimpulannya, dengan harga RM42.30 tu, ini yang korang dapat :

Bucket A Combo : RM28.90
✓ 5 ketul ayam
 Whipped potato
✓ 6 ketul nuggets
✓ 2 Pepsi (Regular)

Add on :
✓ Cheesy Wedges (L)
 Coleslow (L)

Zaman sekarang, every sen sangat penting okay. 

So, kalau nak makan bersama family, memang berbaloi kalau kornag beli KFC Bucket Berbaloi ni. Diorang pon ada buat video untuk promosi ni :





Boleh dapatkan KFC Bucket Berbaloi di semua restoran KFC terdekat ye. Ini bukan artikel berbayar ye, Iday kongsikan apa Iday suka. Hehehe

Untuk info lanjut, layari website KFC MALAYSIA.

Kalau korang, datang KFC biasa order set yang mana? Berbaloi tak KFC Bucket yang baru ni? Boleh komen di bawah ye :)





15 comments:

  1. semalam baru makan kfc haha memang takjemu lah makan kfc ni

    ReplyDelete
  2. Memang terlebih berbaloi ni.. Anak anak memang suka..

    ReplyDelete
  3. Sllu mkn kfc ni mesti bucket B..

    ReplyDelete
  4. Terliur pulak tgk hehe.. Biasa kalau gi bandar mmg kfc selalu jadi pilihan..

    ReplyDelete
  5. Dah la tengah teringn nak makan kfc . Terbaca entry kepci pula. Air liur meleler jap

    ReplyDelete
  6. Kfc naik harga ke murah ke ttp layan.. Hahaha..
    Sebab senang nk dpt..delivery pon ada da.. Hehe

    ReplyDelete
  7. nyum nyum.. KFC.. selalu jugak makan KFC. hihi

    ReplyDelete
  8. Selalunya kalau makan kfc dengan family memang oder set bucket ni

    ReplyDelete
  9. Kan...Sally pun kalau blk kg, mmg beli gini...kalau tak haru biru nak bye weh...berapa ramai pulak sepupu sepapat nak belanjaa

    ReplyDelete
  10. Nad selalu beli plate dengan dinner je..hehee

    ReplyDelete
  11. Kena bijak berbelanja kan? Setiap sen bernilai

    ReplyDelete
  12. Iday ni buat Khai laparrrr jela.. Iday dan Fakhrul apa khabar?

    Lama tak jumpaa!!

    ReplyDelete
  13. GV suka KFC. Sedap. Skang dah ada pakej baru KFC berbaloi. Okey juga tu. Hihi. :). Good info kak. :)

    ReplyDelete
  14. tq for this sharing, sangat berguna :D

    ReplyDelete
  15. Kfc bucket 5pcs ayam xdpt nugget hanya set b keatas je dpt nugget

    ReplyDelete