Hi Korang, 

KFC antara restoran makanan "fast food" yang Iday tak pernah bosan dan baru-baru ini mereka telah melancarkan promosi KFC BUCKET BERBALOI




Dulu zaman bujang, memang makan 1 set je. Sekarang dah ada family, memang kena order set bucket ni sebab lagi berbaloi sebenarnya. 




Apa yang membezakan dengan bucket sebelum ni adalah, diorang gantikan cheesy wedges dengan nuggets. Anak-anak kan lagi suka suka makan nuggets and set ini sebenarnya lagi murah dari set bucket yang sedia ada sebelum ni.


Harga bagi ketiga-tiga combo :


Bucket A Combo : RM28.90

✓ 5 ketul ayam
 Whipped potato
✓ 6 ketul nuggets
✓ 2 Pepsi (Regular)

Bucket B Combo : RM46.50

✓ 9 ketul ayam
 Whipped potato
✓ 6 ketul nuggets
✓ 1 Pepsi (1.5L)

Bucket B Combo : RM69.90

✓ 15 ketul ayam
 Whipped potato
✓ 6 ketul nuggets
✓ 1 Pepsi (1.5L)


Ini pula harga bucket yang biasa. Cuma kalau korang nak add on nugget, Iday prefer beli KFC Bucket Berbaloi. 




Sebab contoh kalau korang beli Bucket A Combo + Cheesy Wedges + Coleslow :




RM28.90 + RM6.50 + RM6.90 : RM42.30 


Lagi murah dari harga bucket biasa then siap dapat 6 ketul nuggets. Gituuuu la sampai buat pengiraan. Hahahaha 


Kesimpulannya, dengan harga RM42.30 tu, ini yang korang dapat :

Bucket A Combo : RM28.90
✓ 5 ketul ayam
 Whipped potato
✓ 6 ketul nuggets
✓ 2 Pepsi (Regular)

Add on :
✓ Cheesy Wedges (L)
 Coleslow (L)

Zaman sekarang, every sen sangat penting okay. 

So, kalau nak makan bersama family, memang berbaloi kalau kornag beli KFC Bucket Berbaloi ni. Diorang pon ada buat video untuk promosi ni :





Boleh dapatkan KFC Bucket Berbaloi di semua restoran KFC terdekat ye. Ini bukan artikel berbayar ye, Iday kongsikan apa Iday suka. Hehehe

Untuk info lanjut, layari website KFC MALAYSIA.

Kalau korang, datang KFC biasa order set yang mana? Berbaloi tak KFC Bucket yang baru ni? Boleh komen di bawah ye :)