Header Ads

Lirik Lagu Overthink - Ain Edruce ft Akwa Arifin


Hi !

Tak sangka yang Ain Edruce keluarkan single terbaru iaitu lagu yang berjudul Overthink featuring bersama Akwa Arifin.



Dahla pandai berlakon dan mengacara, sekarang dah ceburkan diri dalam bidang muzik pula. Bukan lagu-lagu biasa tetapi genre rap.

Kalau korang belum dengar lagu Ain Edruce yang baru, boleh check video di bawah.

Lirik lagu Overthink - Ain Edruce ft Akwa Arifin :

Song: Akwa Arifin
Lyrics: Akwa Arifin


Chorus
Kemana you pergi
Kemana you hilang
Aku check phone aku tadi
You tak reply since siang

Mula tak sedap hati
Aku rasa tak tenang
Why you do this to me
Overthink mula datang serang

Kemana you pergi
Kemana you hilang
Aku check phone aku tadi
You tak reply since siang

Mula tak sedap hati
Aku rasa tak tenang
Why you do this to me
Overthink mula datang serang

(Ain Edruce)
Kenapa you tak call
Tunggu you all day
Just nak you update
And I'll be on my way
Bukan nak marah just kecik hati
You buat macam tak kisah
Langsung takde rasa nak whatsapp
At least kata lah yang you busy kejap
Bukan tak sabar cuma terasa tersiksa dah lama
Pening kepala fikirkan pasal you
Menyiksakan bila kemana you pergi pun I tak tahu
Please understand my broken past
Has lead me to have a trust issues
And yes I'm trying to ignore my thoughts yang tengah bermain
Cuba fikir selain
What's in my mind elak overthinking yang merapu
I actually do
Trust you ain''t tryna be mean when I ask you where've you been
Checking my text tengok you dah tinggalkan dekat seen
Aku cuma perlukan untuk you bagitahu
Supaya hati aku tenang dan tak terganggu

Chorus
Kemana you pergi
Kemana you hilang
Aku check phone aku tadi
You tak reply since siang

Mula tak sedap hati
Aku rasa tak tenang
Why you do this to me
Overthink mula datang serang

Kemana you pergi
Kemana you hilang
Aku check phone aku tadi
You tak reply since siang

Mula tak sedap hati
Aku rasa tak tenang
Why you do this to me
Overthink mula datang serang

(Ain Edruce & Akwa Arifin)
Aku tak kisah you nak lepak dengan siapa
Aku tak kisah you nak lepak dekat mana
Aku tak kisah perempuan ataupun lelaki
Malam sampai ke pagi
But baby please just tell so that I could be in peace

(Akwa Arifin)
I really cant handle the pain
Not knowing is driving me insane
Don't know about you
But this thing will make me overthink
You rasa benda ni macam tak penting
Tapi nak buat macam mana
Banyak kali bagitahu you sudah
Tak endah
Nampak macam tak kisah
And I know things will remain just the same hancur
Hancur yaa yaa

Chorus
Kemana you pergi
Kemana you hilang
Aku check phone aku tadi
You tak reply since siang

Mula tak sedap hati
Aku rasa tak tenang
Why you do this to me
Overthink mula datang serang

Kemana you pergi
Kemana you hilang
Aku check phone aku tadi
You tak reply since siang

Mula tak sedap hati
Aku rasa tak tenang
Why you do this to me
Overthink mula datang serang



[MV] AIN EDRUCE - overthink. (Feat. Akwa Arifin)

best tak? Paling suka video klip ni sebab memang sesuai dengan lagu. Lagu ni pula memang relatable untuk sesiapa yang dalam relationship dan selalu overthinking. Hehe
Tahniah Ain Edruce atas percubaan pertama keluarkan single terbaru. Part "Kemana you pergi, Kemana kau hilang" tu memang melekat dekat kepala hehehe


Kalau berminat untuk baca artikel lain, boleh check "Related Post" atau cari dalam kotak "Search" dibawah ↓↓↓↓


No comments